Quality Hotel Skjærgården er et av mange norske hotell som legger ned all innsats i fellesområdene. De er store, behagelige og har god luft. Restauranten er fin med en fantastisk utsikt og uteområdet er flott. De har et helt greit lekerom i kjelleren som er godt brukt. Badelandet er utenom, og koster penger for boende gjester.
Rommet derimot er slitt, skittent og ekstremt varmt. Ventilasjonen fungerer ikke, slik at hotellet har plassert ut en bordvifte på rommet. Teppet bærer preg av å være eldgammelt. Det er så nedtråkket at det er som å tråkke på betong enkelte steder. Sengen er vond og bør byttes ut. Sengen består kun av en lav rammemadrass og en tynn overmadrass. Man kjenner sprinklene godt. Jeg fikk problemer med ryggen etter en natt der. Nattbordet er høyere enn sengen, så det er som om de har fjernet hovedmadrassen for å forlenge levetiden av sengen. Vinduene kan ikke åpnes skikkelig, noe som igjen gjør rommet ekstremt varmt og uutholdelig. Badet er ok, men gammelt.
Buffeten er grei, men svindyr for en familie. Barn under 3 år spise gratis. Frokosten var god med et greit utvalg.
Uterestauranten har en flott beliggenhet, men maten vi bestilte var dårlig. Jeg bestilte en pizza som ble servert lunken. Osten hadde ikke smeltet skikkelig. Dette sa jeg fra om, men da fikk jeg beskjed om at jeg godt kunne få ny pizza, men at jeg da havnet bakerst i køen og at det ville ta tid. Ble helt paff av den beskjeden. Så dårlig service bør ikke en restaurant være bekjent med.
Badeland er helt greit. Litt lite og har sett bedre år, men det fungerer. Sklien bærer preg av slitasje og har en del rust i diverse festepunkter. Småbarnsområdet var lite, men fint. Kafeen blir dessverre fort skitten, og rengjøres/ryddes dessverre for sjeldent. Mange bord med gammel mat på.
Lollo og Bernie var poden veldig takknemlig for. At de besøker frokosten er en stor hit blant alle barn.
Jeg håper de tar til seg alle tilbakemeldingene de har fått opp gjennom årene snart. Dessverre tror jeg at Nordic Choice tenker at hotellet selger seg selv uansett. Hotellet trenger sårt oppussing av rommene og ventilasjonsanlegget. All friskluft spres ut i fellesområdene. Mens rommet har ekstremt varm og dårlig luft.
Tror ikke vi kommer igjen med det første.