“Formiddagsmat i finværet”

Papas Pizzeria & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Langesund
Kjøkken: Italiensk, Hurtigmat
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

En helt utmerket matopplevelse! Vi vil på det sterkeste anbefale maten hos Papas, her smakte alt perfekt, sammensettingen av rettene var også perfekt! De tilbyr takeaway og utkjøring, i vårt tilfelle var maten så bra at vi skulle ønske de kjørte ut helt til Raufoss. Servicen og betjeningen var også bra.

Takk, TerjeP1983

Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Leste en anmeldelse om at det var byens om ikke Norge beste Italienske pizza.
Den var god men dessverre holder den ikke mål opp mot Dudeburger sin Italienske pizza på Lillehammer. Den er fremdeles norges beste etter vår smak, så den anbefales!

Dato for besøk: august 2019
Takk, JI N
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Fikk pizza med kylling som ikke var helt gjennomstekt. Klagde og fikk ny pizza som smakte ganske bra.

Takk, thomashO3448YU
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

God mat og veldig hyggelig betjening! Hit kommer jeg til å reise igjen! Det ville fått 5/5 av meg dersom pizzaen hadde vært litt mer stekt. Smaken var veldig god men den ble litt for lite stekt for min personlige preferanse.

Takk, Vacationer786805
Anmeldt 19. juli 2019

Var her med bekjente i sommer og bestilte pizza. Den var veldig god og anbefales til alle som liker pizza med et preg av sjømat!
Jeg bestilte Pizza Frutti de Mare til 195kr, og syntes jeg fikk god mat for pengene!
Vi fikk både mat og drikke fort, selv om det var mange på resturanten.

Takk, OmnioReise

Reisende som så på Papas Pizzeria & Restaurant, så også på

Har du vært i Papas Pizzeria & Restaurant? Del dine erfaringer!