Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunsj ”

Papas Pizzeria & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Langesund
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk, Hurtigmat
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Hadde en stopp i Langesund og var sultne på en lørdag ettermiddag. Dette var en av få steder som var åpne som virket hyggelig å spise. God mat og hyggelig vertskap

Dato for besøk: august 2020
Takk, davidtX6191UD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (88)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 88 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Fantastisk pizza og superfin betjening. Vel verdt et besøk. Dessverre kun oppe i sommermånedene, skulle ønske disse serverte pizza hele året, Grenlands desidert beste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hørt mye godt om Papas pizza. Laget i vedfyrt ovn. Fullt ute, så vi tok med oss pizza i båten. Folk kom fra Kragerø for å spise på Papas. Beste pizza i ferien så langt. Håper på plass på uteserveringen neste gang. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Alfaromeo916
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Var litt skeptisk i forhold til at pizzeria / restaurant blir fort litt halvbra av begge deler. Vi var 4 som spiste 3 forskjellige retter. Chicken parmeggiano var utrolig bra. Pasta med biff og trøffel var knallbra og pizza var super.

Fantastisk mat og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 881lassee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Koselig sted og veldig god pizza.Spiste den italienske som het Parma original tror jeg.Absolutt å anbefale. Masse folk så kanskje lurt å bestille bord

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 661sisseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Papas Pizzeria & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Papas Pizzeria & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din