Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra!”

Papas Pizzeria & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Langesund
Kjøkken: Italiensk, Hurtigmat
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant i lille Langesund. Hyggelig betjening og vertskap. Føler seg velkommen. God mat, god atmosfære.

Dato for besøk: august 2021
Takk, byborger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 91 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse, kjempegod mat utrolig god service og flott personale, denne får 10 av 10, både pizza og småretter stod til guld, dette blir fast spisested når vi er i Langesund.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, mortenh349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Super servering, nydelig mat. Spiste pita med kylling, kjempegodt. Blide, proffe kelnere, helt topp kveld i Langesund.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Stedet har noen få bord ute, og vi var heldige å få plass ute i det fine været. Rask betjening og enkel meny. Det er pizza som er hovedsak på dette stedet, og den er god. Vi har også spist pita og blåskjell her. Pitaen var ikke imponerende, blåskjell var godt men liten porsjon. Smittevern og hygiene ok.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Det begynte helt greit, vi kom inn og fikk tildelt bord men der stoppet det helt opp … Ingen meny og etter en stund hentet vi de selv. Ventet lenge før vi henvendte oss til servitør med ønske om å bestille. En opplevelse av å bli fullstendig oversett et sted hvor man følte seg direkte uvelkommen. Noterte meg at alle andre fikk en form for service så det hadde egentlig vært like greit å bli nektet inngang i utganspunktet. Isteden satt vi der som idioter i 30 min før vi valgte å gå. Av naturlige årsaker har jeg ingen formening om maten….

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ine31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Papas Pizzeria & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Papas Pizzeria & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.