Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kan absolutt anbefales!”

Papas Pizzeria & Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Langesund
Kjøkken: Italiensk, Hurtigmat
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Papas ligger midt på torvet i Langesund. Her kan man velge mellom italiensk pizza, pasta, småretter og á la carte. Take-away og utkjøring.
Anmeldt 28. august 2021

Et koselig spisested i Langesund! Kjent for en fenomenal pizza, men vi tok sjansen og bestilte pepperbiff! jeg vet jeg er sær i matveien og har fått servert "mye rart" av biff rundt om i landet, men dette kan anbefales! en aldeles nydelig, mør og saftig pepperstek med hjemmelaget fries og en kjempegod grønn peppersaus! Prøver kanskje pizza neste gang!

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 127larserikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 91 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Tok turen innom en fin lørdag i Langesund. Forsto fort at det var travelt å mye pågang, da det sto reservert på de fleste bordene nærmest inngangen. Vi spurte om det var plass til 3, det var det lengst inn i lokalet. Det var forsåvidt ikke noe problem. Lukten av nystekt pizza veltet gjennom lokalet, herlig. Tok litt tid å få bestilt, men grunnet stor pågang av gjester og takeaway er det forstålig. Etter bestilling fikk vi maten relativ fort. Pizzaen hadde en nydelig bunn og fin skorpe. Tynn italiensk stil med god topping. Noe dyr pizza, siden det er en porsjons pizza. Men smaken veier opp. Alt i alt et bra besøk. Anbefaler å booke bord om du skal spise der senere enn vi var der. Ca. 16.30.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, troxda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant i lille Langesund. Hyggelig betjening og vertskap. Føler seg velkommen. God mat, god atmosfære.

Dato for besøk: august 2021
Takk, byborger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse, kjempegod mat utrolig god service og flott personale, denne får 10 av 10, både pizza og småretter stod til guld, dette blir fast spisested når vi er i Langesund.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, mortenh349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Super servering, nydelig mat. Spiste pita med kylling, kjempegodt. Blide, proffe kelnere, helt topp kveld i Langesund.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Papas Pizzeria & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Papas Pizzeria & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.