Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Stort område

Garderobene og dusjen var veldig rene og godt merket i forhold til covid-19. Der var ingen trenger... les mer

Anmeldt 30. august 2020
karenmarieh
,
Grimstad, Norge
via mobile enheter
Badestopp

Helt topp opphold en natt på vei til Kristiansand, supert å dele opp turen med stopp og bading på... les mer

Anmeldt 8. august 2021
gaute_2017
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 17 anmeldelsene
  
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
3
4
1
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
3
4
1
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 17 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Garderobene og dusjen var veldig rene og godt merket i forhold til covid-19. Der var ingen trenger til tross for at det var mye folk. Stort område både inne og ute. Barna storkoste seg. Vakthold, mulighet for mat og is, solsenger ute og hyggelig betjening. Bassenget både ute og inne hadde god temperatur. Innetemperatur på land var passelig, i garderoben var det litt for varmt.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Lite imøtekommende, hyggelig eller informasjon om tiltakene rundt Covid19.
Ypperlig sted for personer uten små barn, men et mareritt med små barn hvor man må møte opp og vente som nr 60 eller 27 på venteliste og må evt vente i en lobby i 3 timer.

Lykke til

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Fysioterapeut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen innom badeparken en dag mens vi var i Langesund med båten. Både fireåringen og tenåringen i familien koste seg på badelandet og maten i kaffeterien var bedre enn den pleier å være på sånne steder.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, anettel211
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Skittent i på gulvet i garderobe, skittent ved kiosk. Dårlig ventilasjon: kaldt inne i bassengområdet, varmt inne i garderobe. Dårlig merking generelt. Manglet toalettpapir på toalett. Pissoar rant ikke ned. Dårlig akustikk i bassengområdet, blir mye støy.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, martinn930
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Overskyet og regn i dag, så innmari mye folk i badeparken. Oppvask over alt på bordene inne i parken.
Skittent overalt på gulvet i garderoben. Tomt for toalettpapir både når vi kom og når vi dro, det er for dårlig.
Greit å ha noe å gjøre når det er dårlig vær og ferie, men kommer nok ikke hit på en stund.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Cala25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser