“God mat og hyggelig betjening ”
Anmeldelse av Peking House

Peking House
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Langesund
Prisklasse: kr 0 - kr 1 797
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 6. oktober 2020 via mobile enheter

Var en hyggelig overraskelse. Betjeningen var veldig flinke, maten kom raskt og smakt supert. Vi hadde innbakt kylling som var meget fluffy inni og krispy utenpå. Samt en red curry som også var super i smak og passelig sterk med masse grønnsaker. Anbefaler denne 👍

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, trondj352

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Sjarmerende og hardtarbeidende servitør. Maten kom raskt og den var god.
Selv om dette var helt på tampen av sesongen var det alltid gjester ved minst 2-3 andre bord mens vi var der.
Maten var etter vår forstand som ordinær asiatisk mat, men vi kommer gjerne igjen!

Takk, Gisle B
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Veldig god mat. Peking and var saftig og god.
Risen var herlig og klissete. Just perfect.

Services var kjempe hyggelig og rask.
Restauranten er ryddig lyst og pent dekorert

Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Four_94
Anmeldt 23. juli 2018

Kanskje ikke alltid så mange som spiser på restauranten, men betjeningen er veldig hygglig, og maten meget god. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, concerned60
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Vi var å spiste her en regntung ettermiddag, vi kjørte innom på vei mot Risør og det var verdt besøket! Utrolig hyggelig dame som jobbet der, god mat som kom raskt! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2017
Takk, 693pernilles

Reisende som så på Peking House, så også på

Har du vært i Peking House? Del dine erfaringer!