“Oppstartstrøbbel...?”

Vurdert som nr. 5 av 12 Restauranter i Langesund
Kjøkken: Sjømat
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Restauranten har nye eiere fra sommeren 2020. Se www.langøyahovedgård.no for mer informasjon omkring menyer, priser og booking.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fiskesuppe, club sandwich og den ene indrefileten var helt topp. Den siste indrefileten til nesten 400 kr var en tynn og tørr lita flis. Kokken påstod alle biffene ble veid, men det må de helt klart ha glemt her. Klagde også på at den ikke var medium stekt som bestilt, men han bare trakk på skuldrene og var enig. Ingen ny biff, ikke avslag på regningen. Generelt mye surr med bestillingene (den ene fiskesuppen hadde de glemt). Servicen var laber, så selv om mesteparten av maten var bra ble det dessverre en negativ og alt for dyr opplevelse. Alt kunne vært løst med et smil, en ny biff og en beklagelse. Håper det er oppstartsproblemer, for stedet er nydelig!

Takk, carolla246

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse! Maten var veldig bra, spiste blåskjell til forrett og kveite til hovedrett. Servitørene var alle veldig hyggelige, og kom innom jevnlig for å sjekke at vi hadde det vi trengte. Et veldig koselig sted og en koselig tur over sundet med snekke :)
Anbefales!

Takk, 468cecilies
Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde reservasjon til kl 17. Fikk bekreftet at dette var Ok, men ingen fortalte oss at servering ikke startet før 18, eller at bestillinger startet 18..
Vi ble sittende å vente en time før de tok bestillingen vår. Dessverre sluttet ikke problemene her. En av oss fikk maten etter 1 time, altså kl 19. Så fikk datteren mat 19.15 men siste fikk mat kl 19.30. Dette var da altså 2.5 timer etter reservasjonen!!

Det er nye eiere og sikkert nye ansatte. Hadde håpet at denne vurderingen skulle være positiv, men ikke mye å skryte av. Maten var god den, men i sånne situasjoner så kommer maten i andre rekke, man sitter bare og er irritert. Samtidig ekstremt dyrt.

Servitøren gjorde en god jobb, beklaget veldig.

Der gjaldt ikke bare oss, men alle som var i restauranten. Dessverre så har jeg liten tro på fortsettelsen av restauranten om de ikke skjerper seg betraktelig.

Får terningkast 2, dette pga fint sted og hyggelig servitør.

1  Takk, maby81
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

For et kjøkken. Fantstisk hjemmebrygget øl. Stemningen!!! Få på deg redningsvesten og kom deg til Langøya.

Dato for besøk: august 2019
Takk, marir531
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Nydelig og spesiell mat. Veldig delikat og nydelig mat og drikke.Øl fra eget bryggeri.Drives hele sommerferien

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Marit L
Vigdissaga, Eier på Langøya Hovedgård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019

Takk for skryt, veldig hyggelig at du hadde det fint hos oss.

Reisende som så på Langøya Hovedgård, så også på

Har du vært i Langøya Hovedgård? Del dine erfaringer!