Bestilte bord på dette stedet i slutten av juli. Vi var 8 stk som hadde gledet oss til en fin kveld i strålende vær. Dessverre ble det alt annet enn fint..
Vi ankom stedet 15 min før bestilt bord og fikk bordet med en gang.. Så begynte utfordringene.. det tok 1 time før vi fikk bestille drikke selv om det var langt fra fult.. Vedkommende som tok drikkebestilling hadde etter 1 time greid å rote bort bestillingen så tok det ytterligere 15 min..
Etter det var det tid til å bestille mat. Vi skulle ha blåskjell, fiskesuppe, clubsandwich, burger og biff..
Ytterligere 30-40 min tok det til vi fikk maten.. Da var blåskjell kald, biffen var en liten flak med kjøtt, burgeren fikk vi ikke før lenge etterpå. Clubsandwich og fiskesuppe var ok.
Eieren av stedet som prøvde å rydde opp brukte unnskyldninger som at de er nyoppstartede, at kjøkkenet var for langt unna og at maten derfor ble kald, at de er for få på jobb o.l.
Nei dette stedet vet ikke hva de holder på med. Det er altfor dyrt utfra det en får. Dårlig service og et sted en bør holde seg langt unna.
Meget synd for beliggenheten er fin.