Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Motorsykkeltur til Vrådal

Vrådal er et veldig fint utgangspunkt for motorsykkelturer. Det er mange veier i nærheten som er... les mer

Anmeldt 7. august 2018
Klaus B
,
Jessheim, Norge
Herlig runde golf

Etter oppvarming på driving rangen, hvor man slår baller ut i vannet, startet jeg på runden sammen... les mer

Anmeldt 22. juli 2018
niggen
,
Sandnes, Norge
Les alle 11 anmeldelsene
  
Anmeldelser (11)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Vurdering fra reisende
4
3
3
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
3
3
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 11 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vrådal er et lite sted som har en vakker natur. Men utenom dette er det etter min smak svært lite annet å ta seg til.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted med vakker natur, men begrenset hva du kan gjøre eller finne på. Lite sted, men koselig.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Vrådal er et fint sted, men sentrum hadde ingen spisesteder eller utesteder, kun en vogn som solgte Thai mat. Men flott natur.

Dato for opplevelse: mai 2020
1  Takk, steenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Vrådal er et veldig fint utgangspunkt for motorsykkelturer. Det er mange veier i nærheten som er veldig godt egnet og innbydende til motorsykkelturer. En fin blanding av svinger og mye å se på.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Klaus B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018

Etter oppvarming på driving rangen, hvor man slår baller ut i vannet, startet jeg på runden sammen med en som hadde spilt der før. Merkingen av banen (fra hull til hull) var OK, men noen steder litt vanskelig å forstå. Greit å ha med seg en kjentmann. Etter mye tørke i det siste var heller ikke denne banen upåvirket av heten i sommer. En del gule og svidde partier, også på greenene. Likevel er dette en særdeles idyllisk bane. Mange flotte fotomuligheter. Rett og slett naturskjønn. Ikke for vanskelig, ikke for lett. Beste hull: Hull 3

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, niggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser