Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God kaffe og kake”
Anmeldelse av Handelslaget Cafe

Handelslaget Cafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Vrådal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Liten og koselig kafé med god kaffe og nydelig ostekake som ble valget denne gang. Ble imidlertid veldig trangt i disse koronatider, da det ble sammenstimling ved disken og bordene stod tett. Vurderte om jeg skulle droppe besøket, men fikk sagt i fra til andre køgjester at de skulle holde mere avstand. Så jeg nøt min kaffe og kake på mitt korte besøk!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 459unnik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 8 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige danske Freja driver dette stedet. Alt mat lage fra bunnen, fantastiske smørbrød med preg av Danmark. Det smaker fantastisk alt man bestiller. Vi har hytte i Vrådal og legger alltid turen om Handelslaget Cafe.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, michaelmR4942EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fin liten kafé med ferske, nyladede smørbrød, norske og danske, eller dagens rett. De serverer også pizza. Deilig å sitte ute i fint vær eller inne når det regner.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, snorrek2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 uke siden
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Handelslaget Cafe, så også på

Har du vært i Handelslaget Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din