Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flotte omgivelser”
Anmeldelse av Handelslaget Cafe

Handelslaget Cafe
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Vrådal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære i nydelig Vrådal og alltid god mat ho Freja. Her bør du ta en tur. Norges feriested både sommer og vinter.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, michaelmR4942EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2020 via mobile enheter

Deilig rolig cafe midt i Vrådal med deilig mat og kaker - mye dansk-inspirert. Applaus til kokken Freja

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, ninabU1006KR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme til Freja og Espen på besøk. Blir tatt godt imot hvergang.
Fantastiske danske smørebrød. Bedre enn i Danmark

Dato for besøk: desember 2020
1  Takk, michaelmR4942EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Liten og koselig kafé med god kaffe og nydelig ostekake som ble valget denne gang. Ble imidlertid veldig trangt i disse koronatider, da det ble sammenstimling ved disken og bordene stod tett. Vurderte om jeg skulle droppe besøket, men fikk sagt i fra til andre køgjester at de skulle holde mere avstand. Så jeg nøt min kaffe og kake på mitt korte besøk!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 459unnik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige danske Freja driver dette stedet. Alt mat lage fra bunnen, fantastiske smørbrød med preg av Danmark. Det smaker fantastisk alt man bestiller. Vi har hytte i Vrådal og legger alltid turen om Handelslaget Cafe.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, michaelmR4942EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Handelslaget Cafe, så også på

Har du vært i Handelslaget Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.