Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 174
Hotels.comUSD 174
PricelineUSD 187
TravelocityUSD 174
Orbitz.comUSD 174
eDreamsUSD 175
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (305)
Filtrer anmeldelser
305 resultater
Vurdering fra reisende
51
102
85
40
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
102
85
40
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5964 av 305 anmeldelser
Anmeldt 26. oktober 2018

Gammelt hotell med eldre innredning. Tømmervegger innvendig på store deler av hotellet. Bærer preg av at det er gammelt, med bla knirking i gulvene. Ganske lytt på rommene.
Maten var imidlertid bra, og betjeningen hyggelig. Hotellet har også svømmebasseng og badstue.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, bem68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018

Fikk rom i første etasje, helt greit, ryddig og rent. Men, veldig lytt mellom rommene. Kunne faktisk høre naborommet prate.
Fikk servert en tre-retters på fredag, da det ikke var andre valg (iht servitøren). Den ble beskrevet som "gourmet", men var langt i fra. Har vært innom hotellet og spist i restauranten tidligere, men dette var ikke bra.
Tok kontakt med servitøren etter måltidet for å be ham viderebringe mine synspunkter til kjøkkenet, men han gikk rett i forsvar. Han begynte faktisk å rote med skjeen min oppi restene av maten min for å "motbevise" det jeg fortalte.
Bufféten på lørdag var veldig bra. Svak frokost til hotell å være. Lite utvalg av kjøttpålegg og ost, og etter min mening bør man kunne ta seg tid til å anrette fatene, ikke bare legge en haug med skinke på ett fat.

Romtips: Tror du må øverst i etasjene for å få det litt roligere, be om å få rom mot vannet.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Kent W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sigmund S, Daglig leder på Straand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Hei Kent,
Takk for din tilbakemelding, jeg beklager virkelig dette som skjedde mellom deg og vår servitør. Dette har vi nå ordnet opp i for slike svar hører ingen sted hjemme. Når det gjelder gourmetmeny så serverer vi det ved spesielle anledninger eller ved bestilte selskap. Det burde også vår servitør vist og ikke presentert menyen som gourmetmeny. Vi har også skjerpet inn frokost slik at det er på den standard som vi skal ha.

Med vennlig hilsen
Sigmund Straand
5. generasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018

Et hotell med topp service og vennlig betjening. Stort dobbeltrom med god plass og flott oppusset bad hvor ingenting manglet. Stille og rolig beliggenhet med utsikt mot Bussvikfjorden. God frokostbuffe med egg og sprøstekt bacon. Rikelig middagsbuffe med mange smakfulle retter.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ragnar R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sigmund S, Eier på Straand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2018

Hei Ragnar,
Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Det gleder oss at dere hadde et fint opphold. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Sigmund Straand
5. generasjon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Straand Hotel ligger idyllisk til.
Hyggelig og vennlig betjening hele veien.

Vi hadde en svært god 3-retters middag og med rikelig porsjoner. Frokosten derimot var «midt-på-treet», men grei nok.

Kan ikke uttale meg om annet en mitt rom, men her vil nok en generell oppussing være ønskelig.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi var på tur over fjellet fra øst til vest og la inn en overnatting på Choice Straand. Solen skinte fra en skyfri himmel og uteserveringen på den store altanen var en avslappende ettermiddagsopplevelse for alle sanser med smakfull mat, god drikke og nydelig utsikt.
Om kvelden ble det servert en velsmakende, rikholdig og variert buffé i restauranten, delikat lagt opp med rikelig tilbehør av grønnsaker og salater.
Frokosten ble en liten nedtur med tanke på forventningene som bygde seg opp kvelden før, men for all del, det var en god frokostbuffé som inneholdt det meste.
Rommet vi fikk var av det store slaget, med kontorplass, samt sofa og stoler til fire.
Alt i alt mye for pengene på et koselig og tradisjonsrikt hotell.
Vi benyttet ikke tilbud om fritidsaktiviteter og slusetur med båten "Fram", men hotellet ligger nydelig til for mange flotte turer i norsk natur.
Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser