Hadde en flott overnatting på motorsykkeltur. Fint uteveranda med uteservering. God mat og romslige rom. Rent og fint. Såpe-posene på rommene med shampo og dusjsåpe var dog ikke av de beste, men det fungerte såvidt. God parkeringsplass og flott beliggenhet. God tilgang på aviser i resepsjonen. Dyrt øl trekker ned stjernene, 125 for en 0,5 hveteøl.. Kan likevel anbefale dette stedet.
Spør tommyn314 om Straand Hotel
Takk, tommyn314
Hadde bestilt via riskov ferie. Misvisende bilder som førte til en skikkelig nedtur. Hele hotellet er nedslitt og veldig ukoselig. Vi hadde bestilt to netter opphold, men valgte å reise etter en overnatting. Det positive var at maten var god og veldig hyggelig betjening
Spør 682henningf om Straand Hotel
2 Takk, 682henningf
Siste vi var her var for 2 år siden. Da fikk de ikke samme gode karakter. Her har de forbedret seg mye, de vet og forstår og aksepterer allergier og tilrettelegger for alle. Bedre service enn sist, men kan bli bedre. Føles som noen servitører hater jobben sin og vil helst ikke være her, men de er nødt til å jobbe for å tjene osv. Ellers like historisk og koselig atmosfære, god mat og stort hotell.
Spør 86jonasberg om Straand Hotel
Takk, 86jonasberg
Flott hotell som ønsker oss som kjører motorsykkel velkommen, bl.a med tørkerom til mcdresser. Dette var et lite rom i kjelleren med litt varme. Toalettet på rommet fungerte ikke og stod bare å rant. Savnet hylle i dusjen. Men det var store fine rom (to enkeltsenger, ikke dobbeltsenger). Frokosten var spesiell på grunn av Covid-19. Begynte med 20 minutter i kø. Var overdrevent. Servitør helte kaffe i teen, selv om han selv hadde fylt i te like før. Fikk kjeft da jeg pekte på teposen jeg ville ha. Utover det, flott hotell med bra beliggenhet og hyggelig service. God atmosfære. Basseng var stengt på grunn av Covid-19. Rent og fint. Kommer nok tilbake.
Dato for oppholdet: mai 2020
Spør steenersen om Straand Hotel