Elena B
1,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2022
Lars Arne Straand, General ManagerStraand Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. aug. 2022
Hei,
Takk for tilbakemeldingen. For de som betaler for utsikt mot Nisser så garanterer vi for det. I de tilfellene hvor vi får inn ønsker om utsikt så prøver vi gi det så langt det lar seg gjøre. Når det gjelder bordplassering i restauranten så er det ulike ønsker som vi forsøker å imøtekomme så godt det lar seg gjøre. Noen liker å sitte i nærheten av buffeten så de ikke har så langt å gå, andre liker en mer tilbaketrukken plassering. I deres tilfelle har vi dessverre ikke fanget opp deres behov. I bassenget har vi 27 grader noe som vi anser som en normal temperatur i et svømmebasseng, med varmere lufttemperatur så oppleves vannet kaldere enn det er.

God sommer og velkommen tilbake.

View from our cabin
    64.7 km fra Straand Hotel
    Se flere hoteller i Vrådal
    1924 av 340 anmeldelser
    Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Anbefaler på det sterkeste et besøk til Straand! Opplevelser for alle aldre: svømmebasseng, kano/trøbåt/ volleyball, strand, lekeplass og trampoliner mm. Utrolig hyggelige og hjelpsomme ansatte, rent og pent & god mat. Kommer definitivt på besøk igjen! Tusen takk til Straand for noen fantastisk fine sommerdager! Kan absolutt anbefales, for alle!

Takk, Anne Erica B
    Lars Arne Straand, General Manager på Straand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2022

Hei,
    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter veldig stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss ros. Vi er glade for at mange fornøyde gjester.

5. generasjon vertskap

Anmeldt 8. juli 2022

God frokost,. Mange aktiviteter for ungdom og foreldre både på hotellet og i området rundt. På hotellet: badebasseng, biljard, ping pong, gode alkoholfrie drinker i baren. Utenfor: strand, mulighet for leie av SUP, kano, trøbåt. Gratis å låne volleyball og kubb. Golf ikke langt fra hotellet.

Takk, T1569DUkristines

Hei,
    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig hyggelig at dere gir oss god tilbakemelding når dere er fornøyde.

5. generasjon vertskap

Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Styr unna! rommene er trange og sengene der er ikke komfertable.
    Servicen er dårlig og matserveringen tar ufattelig lang tid.
    Dårlig kommunikasjon mellom de ansette og de som styrer hotellet så servicen er ikke det beste. Jeg kommer ikke til å besøke dette hotellet igjen der det finnes bedre hotell enn dette.

Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, 317ingekomt
    Lars Arne Straand, General Manager på Straand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2022

Hei,
    Takk for din tilbakemelding, det var synd å høre at vår leveranse ikke stod til deres forventning. Vi er et hotell fra 1864 med rom fra ulike tidsepoker, som innebærer en viss variasjon i standard. Setter pris på om du har mulighet til å sende meg romnummeret dere bodde på til lars.arne@straand.no slik at vi kan få byttet ut sengene der. Vi har en rullering på oppgradering, men så fort vi får tilbakemelding på dårlige senger byttes de ut. Det er viktig for oss at sengene oppleves som gode. Når det gjelder servicen har vi tydeligvis vært uheldige, det du beskriver er ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi har iverksatt målrettede tiltak for å forbedre oss og er spesielt glade for at vi i år har investert i et nytt utekjøkken på terrassen som har gjort logistikken vår vesentlig lettere. Vi beklager at dere har måttet vente, ta gjerne kontakt med meg slik at jeg kan forstå bedre situasjonen dere stod i og hvordan vi kan lære av de feilene vi gjorde.

Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Neineinei, hva ER det som skjer her?! Dette går ikke an på et en gang så staselig hotell.. sett bort ifra at hotellets fellesareal er slitte og kunne trengt seg en runde oppussing - er hotellets bevertning og bespisning av aller siste sort. La meg gi et lite utdrag i kronologisk rekkefølge:
    - Da vi ankom prøvde vi oss på kyllingsalat og stekt kylling med pommes frittes. Kyllingen fremstod som gammel og tørr, og burde aldri (!) ha kommet ut fra kjøkkenet i den stand. Salaten var brun i kantene, og «skrottene» kom med på fatet. Kyllingsalaten sendte vi tilbake til kjøkkenet, og selv toåringen slet med å få ned pommesfrites/kyllingfilet.
    - «Middagen» bestod av en buffet til den nette sum av 500kr per pers. Da vi ankom så det både ribbet, stusselig og svært lite allergivennlig ut. Vi takket derfor nei til dette. Prøvde oss på nok et «gourmetmåltid» i pianobaren, men denne gangen fikk vi beskjed om at den var stengt og at det ikke fantes noe alternativ til buffeten.
    - Oppdaget rett etterpå at noen andre satt i baren og spiste alternativ. Da vi konfronterte personalet, viste det seg at vi kunne vi få noe likevel.
    - Fikk en tallerken mat (som åpenbart kom fra buffeten), til den nette sum av 275 kr. Flott at de prøver å gjøre oss til lags - MEN… maten var i beste fall lunken, kjøttet var kaldt, og salaten var brun i kantene og med enkelte råtne ruccolabiter.. og vet dere hva.. kjære Straand… hvis noen sier at de har skalldyrallergi må dere ikke servere kiwi som helt åpenbart har vært i nærkontakt med røkelaks…
    Skjerpings.

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, Guro F

Hei Guro,
    Dette var ikke bra, her har det tydeligvis vært flere ting som ikke helt gikk slik det burde. Vi beklager at dere fikk servert tørr kylling med salat som var brun i kantene, det skulle ikke ha skjedd og er en menneskelig glipp.

Når det gjelder buffeten har vi gjort store fremskritt i forhold til deres besøk. Vi var nødt til å gå over fra 3-retters tallerkenservering til sommerbuffet før det vi egentlig hadde planlagt og da er vi kjent med at det i starten var et begrenset utvalg som vi har fått rettet opp i. Når det gjelder påfyllingen har dette også dessverre sviktet i det tidsrommet dere var der.

For oss er det veldig gledelig at vi har mange gjester og utfra driftssituasjonen måtte vi gjøre en omlegging som dessverre gikk utover deres opplevelse av oppholdet. Vi håper at vi får anledning til å vise oss frem fra en bedre side neste gang.

Anmeldt 27. mai 2022 via mobile enheter

Overnattet en natt og spise tapasbuffet sammen med et selskap. Rommet jeg fikk var litt trangt og sengen var ikke veldig komfortabel. Tapasbuffeten var en stor skuffelse. Lite utvalg, lite smak, ingen krydrede/sterke retter, ingen manchego, og for lite mat og retter som ikke ble fylt på når det var tomt. Vi fikk 100 kr i rabatt etter å ha klaget, men måtte fremdeles betale 450 kr pr person. Enhver hobbykokk kunne levert bedre etter en handletur på REMA og en time på kjøkkenet.

Romtips: Kan være dårlig med parkeringsplass.
    Dato for oppholdet: mai 2022
    1  Takk, Tor Øyvind W

Hei Tore,
    Vi beklager at tapasbuffeten ikke stod til dine forventninger. Vi erkjenner at vi gjorde en feil på kjøkkenet i forhold til deres bestilling. Vi tok umiddelbart tak i klagen når dere tok dette opp med oss og kompenserte for tabben. Det ble også etterfylt med mat, dog noe sent i forhold til hva vi skulle ønsket sett i ettertid.