Camper45174435800
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2023
Dato for oppholdet: juli 2023
Katrine Straand, General ManagerStraand Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. juli 2023
Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Det stemmer at vi har en del fuglekvittering her i Vrådal og det er mye dyreliv her i Fjelltelemark. Vi har en fløy som ligger roligere til hvis man ikke liker det. Beklager så mye pianospill, det er ikke vanlig. Ønsker deg hjertelig velkommen til bake.
hytterne
24.2 km fra Straand Hotel
54.1 km fra Straand Hotel
Se flere hoteller i Vrådal
Anmeldt 18. juni 2023 via mobile enheter

Hyggelig hotel med særpreg.
Ligger fint til i naturskjønne omgivelser.
Hyggelig betjening og god mat.
Ligger ved innsjø/vassdrag som det er mulig å ta en tur på, med en gammel koselig passasjer ferge gjennom sluser.
Enkelt å komme dit med bil.
Absolutt verdt et besøk.
En plass vi gjerne besøker på nytt.

Romtips: Enkelt å finne frem, og veiene er fine fra syd øst. Litt mere utfordrene fra motsatt hold.
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Jørn H
Katrine Straand, General Manager på Straand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2023

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 8. april 2023 via mobile enheter

Kjempedyr gulasjsuppe som innehold kun 2 små kjøttbiter. Betalte svært dyrt for kun kraft. Smøret var harskt og betjeningen glemte å gi oss bestikk. Forsøkte å lade bilen samtidig. Laderen hadde svært liten effekt. Synes det var veldig synd, men dessverre vi stopper nok ikke her neste gang.

Romtips: Dårlig effekt på lader
Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Jane S

Hei. Tusen takk for tilbakemeldinger. Så synd at du ikke var fornøyd med gulasjsuppen vår, vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra andre på at den smakte godt og at det var godt med noe varmt å styrke seg på ute på takterraseen i påsken. Du var desverre uheldig å kun fikk to kjøttbiter, hadde du sakt fra så hadde vi ordnet opp i det for deg. Det stemmer at våre ladere passer best for biler hvor gjester overnatter, vi er ikke en hurtigladestasjon, det får du i Treungen eller Kviteseid eller Seljord. Kom gjerne tilbake en annen gang.

Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Hotellet bar preg av at det var gammelt, men reint og fint. Bassenget var for isbadere , men det var også veldig reint og fint. Til frokost på lørdagen gikk de tom for eplejuice, noe jeg tenker de bør ha et lager av i helgene. Brødet var tatt opp fra frysa, så det var fryst i midten da det ble servert. Helt ok utvalg av pålegg. På kvelden bestilt vi bord , fikk da beskjed om at vi kunne bestille fra meny , men det kunne vi ikke. Vi måtte ta buffé. Fryktelig dårlig mat til blodpris .
Alt i alt helt ok .

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, AnetteS229

Tusen takk for tilbakemeldinger. Vi er veldig stolt av vårt historiske hotell med særpreg og vi får ofte høre at det er veldig rent og velholdt, så hyggelig at du ogå likte det. Svømmebassenget vårt er for svømming og vannet holder 26 grader. Vi beklager at vi gikk tom for eplejuice under oppholdet deres, det var uheldig fra vår side. Vi serverer fra lunsjmeny mellom 12-18 hver dag, etter klokken 19 er det buffet eller 3-retters meny avhengig av sesong. Hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 11. desember 2022 via mobile enheter

Straand hotel leverte. Vi hadde en fantastisk weekend. Nydelig julebord med show på lørdags kvelden, både små og store koste seg. Gjennomført god mat. Enkle, men rene og fine rom. Vi hadde rom fra 315 og nedover. Savnet heis, og til tider varmt vann i dusjen, men utenom det, dette kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2022
1  Takk, C5326VUthomasl
Anmeldt 10. juli 2022

Overpriset og slitent hotell som trenger mye kjærlighet.

Vi har stor respekt for hotellets historie, men servicen er langt dårligere enn man forventer å få for denne prisen.

Vi bestilte et rom med utsikt mot vannet - som bildene viser på websiden, men fikk et rom på motsatt side. Vi fikk beskjed om at det var ingen ledige rom mot innsjøen. Hva kan man gjøre i sånn situasjon???

Vi har fått tildelt bord rett ved siden av buffeen hvor alle gikk og nesten snublet over vårt bord. Det var masse ledige bord bakerst og på sidene. Andre gjester fikk velge hvor de ønsket å sitte, men ikke oss. Vi var vitne til at amdre ble spurt om hvor de ønsket å sitte. Hun - en polsk (trolig) jente har aldri spurt oss samme spørsmål. Hun bare pekte på det mest ubehagelige bordet i hele restauranten. Utrolig forskjellsbehandling!!!
Jeg klarte ikke å spise der og vi måtte bare forlate restauranten.

Var Obs på at bassenget holder åpent fra kl. 7 til kl. 19. Det var ingen ansatte der. Vannet i bassenget var kaldt. Flisene i bassenget var skitne - med grønn møkk.

Konklusjonen er at stedet har dårlig management. Ingen som bryr seg om kundene. Vi kommer aldri hit igjen.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Turist-i-hjemlandet2
Lars Arne Straand, General Manager på Straand Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2022

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. For de som betaler for utsikt mot Nisser så garanterer vi for det. I de tilfellene hvor vi får inn ønsker om utsikt så prøver vi gi det så langt det lar seg gjøre. Når det gjelder bordplassering i restauranten så er det ulike ønsker som vi forsøker å imøtekomme så godt det lar seg gjøre. Noen liker å sitte i nærheten av buffeten så de ikke har så langt å gå, andre liker en mer tilbaketrukken plassering. I deres tilfelle har vi dessverre ikke fanget opp deres behov. I bassenget har vi 27 grader noe som vi anser som en normal temperatur i et svømmebasseng, med varmere lufttemperatur så oppleves vannet kaldere enn det er.

God sommer og velkommen tilbake.

Mvh,
Lars Arne Straand