Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke verdt prisen - ”

Quality Straand Hotel & Resort - Restaurant og bar
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Vrådal
Beskrivelse: 12.00 - 18.30, daglig: meny med dagens middag, smørbrød, småretter og drikke. Hotellrestaurant åpen til frokost, lunsj og middag. Mulighet for separate rom til selskaper. Gourmetmenyer med lokale råvarer på utvalgte dager. Bar med levende musikk 6 dager i uken. Uteservering på terrassen og ved vannet om sommeren.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: 12.00 - 18.30, daglig: meny med dagens middag, smørbrød, småretter og drikke. Hotellrestaurant åpen til frokost, lunsj og middag. Mulighet for separate rom til selskaper. Gourmetmenyer med lokale råvarer på utvalgte dager. Bar med levende musikk 6 dager i uken. Uteservering på terrassen og ved vannet om sommeren.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende, lite bemanning i resepsjonen førte til svært lang ventetid for innsjekking. Alt for høy pris for rom som har en standard tilsvarende ett pensjonat fra åttitallet. Dette hotellet trenger absolutt total renovasjon. Maten i restauranten var ok, men det at vi ble betjent av tre forskjellige servitører førte til rot og tull med servering. Enkelte fikk mat etter at andre var ferdig med å spise. Dårlig tilbud til vegetarianere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, xvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 55 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til. Jeg gir dette hotellet karakter gjennomsnittlig. Dette er fordi at rommet bærer preg av mange år uten oppgradering. Lite bad, dårlig trykk i dusj og lite varmt vann. Utenom dette har dette hotellet uten tvil sjel, og bære preg av en god atmosfære. Maten derimot er upåklagelig, og her er det topp score. God frokost. Nydelig 3 retters middag. Er virkelig kokker her som har respekt for faget. Det kjentes, og kan bare oppsummere det med nam! Prøv tapas tallerken til lunsj, den beste og mest varierte tapas tallerken jeg har smakt. Rikelig med mat til alke måltider. Ikke noe å utsette her. Personalet yter en god service, og er vennlige.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Brikken82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020

Her serveres solid middagsmat til en overkommelig pris - i hyggelige omgivelser og av serviceinnstilt personale.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Safari18641233464
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Dette hotellet har vi vært på mange ganger. Det er alltid rent og pent. Rommene er bra og behagelige å sove i og maten er bra. Denne gangen var det ikke reker på bufeen dey satte vi liten pris på. Rekene er dyre, men det er hotellet også..

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, scandinaver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

På tur i Telemark tok vi middagsstopp på Straand Hotells takterrasse. Dagens middag var lammestek med poteter og rosenkål som vi bestilte begge to.

Ble skikkelig skuffet. Lammekjøttet var mørt og smakte godt, rosenkålen og potetene tror vi nok kokken hadde glemt å salte. Hadde gledet oss til en skikkelig god saus basert på lammekraft, men det vi fikk var en tomatsaus som rett og slett smakte tomatsuppe! Ødela smaken på maten totalt, dessverre.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Quality Straand Hotel & Resort - Restaurant og bar, så også på

Kviteseid, Kviteseid

Har du vært i Quality Straand Hotel & Resort - Restaurant og bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din