Lett og vakkert terreng for fottur

Fra toppen av skisenteret er det merket løype innover i fjellet. Relativt greit å finne terreng som... les mer

Anmeldt 26. september 2021
frodek986
Oslo, Norge
Vrådal Panorama

Skianlegget bør prøves, også mange fine aktiviteter hele året. Lett og finne frem til i hjertet av... les mer

Anmeldt 20. oktober 2020
432runes
Tønsberg, Norge

Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Her var det stort nok til at alle kan kose seg, men ikke for stort eller for lite. Bra service, grei beliggenhet, bra priser.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, 86jonasberg
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi leverte skiene en dag for sent, og hadde ikke med kviteringen noe personalet håndterte utrolig bra og var veldig vennlige! Hadde litt problemer med å skille løypene etter farge, og finne alle så dette kunne kanskje vært merkert litt bedre. Ellers var det en veldig fin opplevelse!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Lundberg08
Полина З, Informasjonssjef på Vrådal Panorama Skisenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Takk for din tilbakemelding, hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold i Vrådal! Det er viktig for oss at løypene er godt merket og lette å skille, dette skal vi forbedre :)

Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Et stort, men ikke for stort skisenter, gode offpist muligheter, bakkene passer folk i alle aldere, mat og alkoholservering i bakken, verdt et godt besøk

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Geir O
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Vi reiste med våre to gutter på 3 og 6 år og fikk en fantastisk langhelg i Vrådal. Knall vær, godt føre og utmerket service både ved skiutleie, heis og kafeen på toppen. Ekstra pluss for stolheisen som tar 8 personer så køen gikk kjapt unna. Absolutt et sted jeg anbefaler og vi kommer nok til å reise dit igjen :)

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 58lenew
Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Kan trygt anbefale stedet for familier med mellomstore barn. God kapasitet på heiser og et bra utvalg bakker. Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, HCMy