Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lett og vakkert terreng for fottur

Fra toppen av skisenteret er det merket løype innover i fjellet. Relativt greit å finne terreng som... les mer

Anmeldt 3 uker siden
frodek986
,
Oslo, Norge
Vrådal Panorama

Skianlegget bør prøves, også mange fine aktiviteter hele året. Lett og finne frem til i hjertet av... les mer

Anmeldt 20. oktober 2020
432runes
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 21 anmeldelsene
  
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
8
12
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
12
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 21 anmeldelser
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Her var det stort nok til at alle kan kose seg, men ikke for stort eller for lite. Bra service, grei beliggenhet, bra priser.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi leverte skiene en dag for sent, og hadde ikke med kviteringen noe personalet håndterte utrolig bra og var veldig vennlige! Hadde litt problemer med å skille løypene etter farge, og finne alle så dette kunne kanskje vært merkert litt bedre. Ellers var det en veldig fin opplevelse!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Lundberg08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Полина З, Informasjonssjef på Vrådal Panorama Skisenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Takk for din tilbakemelding, hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold i Vrådal! Det er viktig for oss at løypene er godt merket og lette å skille, dette skal vi forbedre :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Et stort, men ikke for stort skisenter, gode offpist muligheter, bakkene passer folk i alle aldere, mat og alkoholservering i bakken, verdt et godt besøk

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, itsolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Vi reiste med våre to gutter på 3 og 6 år og fikk en fantastisk langhelg i Vrådal. Knall vær, godt føre og utmerket service både ved skiutleie, heis og kafeen på toppen. Ekstra pluss for stolheisen som tar 8 personer så køen gikk kjapt unna. Absolutt et sted jeg anbefaler og vi kommer nok til å reise dit igjen :)

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 58lenew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Kan trygt anbefale stedet for familier med mellomstore barn. God kapasitet på heiser og et bra utvalg bakker. Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser