Fra toppen av skisenteret er det merket løype innover i fjellet. Relativt greit å finne terreng som... les mer
Skianlegget bør prøves, også mange fine aktiviteter hele året. Lett og finne frem til i hjertet av... les mer
Hvilke andre steder i Norge kan du stå slalåm på formiddagen i påsken og spille golf på ettermiddagen
Her var det stort nok til at alle kan kose seg, men ikke for stort eller for lite. Bra service, grei beliggenhet, bra priser.
Vi leverte skiene en dag for sent, og hadde ikke med kviteringen noe personalet håndterte utrolig bra og var veldig vennlige! Hadde litt problemer med å skille løypene etter farge, og finne alle så dette kunne kanskje vært merkert litt bedre. Ellers var det en veldig fin opplevelse!
Takk for din tilbakemelding, hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold i Vrådal! Det er viktig for oss at løypene er godt merket og lette å skille, dette skal vi forbedre :)
Et stort, men ikke for stort skisenter, gode offpist muligheter, bakkene passer folk i alle aldere, mat og alkoholservering i bakken, verdt et godt besøk
Vi reiste med våre to gutter på 3 og 6 år og fikk en fantastisk langhelg i Vrådal. Knall vær, godt føre og utmerket service både ved skiutleie, heis og kafeen på toppen. Ekstra pluss for stolheisen som tar 8 personer så køen gikk kjapt unna. Absolutt et sted jeg anbefaler og vi kommer nok til å reise dit igjen :)
Kan trygt anbefale stedet for familier med mellomstore barn. God kapasitet på heiser og et bra utvalg bakker. Kommer tilbake!