Lagre

Anmeldt 19. juli 2019
hanneldh
Oslo, Norge
Blåtur - helgeaktivitet

Hyggelig, spennende og gøy aktivitet. Vi var 8 stk som ble fordelt på to lag hvor vi skjøt om... les mer

Anmeldt 13. august 2018
roalee
Kristiansand, Norge

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

kjempe kul opplevelse! Flink fyr som var med hele tiden og lærte oss å skyte, fine priser, fint område. kjempe service og hyggelige folk som jobbet der. skal tilbake

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, hanneldh
Anmeldt 13. august 2018

Hyggelig, spennende og gøy aktivitet.
Vi var 8 stk som ble fordelt på to lag hvor vi skjøt om hvilket lag som traff flest leirduer.
For noen var det første gang de skjøt med hagle og hadde en flott mestringsopplevelse.
God service og hyggelig personell, fikk serverte nykokt kaffe fra bålpanna.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, roalee
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig bra skytesenter og god service. Har kost meg masse mens eg har vert på ferie. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, Andre J
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk service og et godt utvalg av skytebaner,for en service og for noen trivelige folk
Terningkast 10
Vil anbefale alle som er glade i å skyte og som er forbi Hovden om å ta turen innom her,her får du gode tips og råd av folk med lang erfaring innen jakt og skyting,og prisene er det heller ingenting å si på

Takk, TorA181
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Det beste av det beste! Terningkast 10, LETT!!
Makan til trivelig personell og service har jeg ALDRI opplevd på ett skytesenter før, noen gang!
Anbefaler ALLE og ta turen innom her, vi har vært dær 4 timer i dag, og storkost oss med skyting og kaffekjas, GUDD SÅ KOSELIG EN PLASS, og for ett utvalg av våpen/skyterekvisita pluss ALT innen baner, luftgeværbane,trapbane,skeetbane og sist men ikke minst fantastisk riflebane��
Både elektroniske skiver, selvanvisere, rett og slett HELT RÅTT!

Takk, Alexandra A