Hadde en avslappende og kjekt besøk øverst i Setesdal når det var kaldt og surt utendørs. Veldig... les mer
Covid fare. Max 200 stk, det klarte de. 3 boblebad, 1 med skilt om max 3 stk per boblebad, de2 andre, ingen skilt. Her sprakk det totalt,til tider 8 og 9 stk i sammen boblebad ( ikke familie eller nære). Personalet brydde seg overhodet ikke om sine egne regler i badet ang dette. Nei, skal nok ikke hit mer før covid er over. På hjemmesidene opplyser de om at det vil bli vasket over kontaktflater hyppig, på de 2,5 t vi var der ble det ikke observert noen gang.
Veldig rent og hyggelig personal, greie inngangspriser og lite folk.
Her kan man slappe av i bassenget, både inne og ute og det er 2 boblebad med godt og varmt vann. Morsomme sklier tatt størrelsen i betraktning.
Er litt lite, så det kan bli litt ensformig, men man kan ikke forvente seg ett så mye større badeland her oppe.
Anbefaler ett besøk her!
Så hyggelig at du likte deg hos oss, og at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse. Hjertelig velkommen tilbake :-)
herlig badeland. perfekt med litt bading og varme etter en tur i skibakken. behagelig temperatur både i lufta og i vannet. kjekkt å kunne svømme ut, rulle seg i snøen å hoppe tilbake i bassenget igjen. flott spa voksen avdelig, avslappende plass dersom man vil ha ro og fred. kjekke sklier.
Hei Eva Helen , så koselig at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Tusen takk. Og så bra at du likte deg her.
Håper du tar turen igjen. God søndag:-)
Vi var med små barn, fra 3-6 år, de storkoste seg! Kjekt lite badeland for de små, boblebad, lite basseng for de aller minste, en grunn og en dyp del, det gikk også an å svømme ut til bassenget ute. Det var også to store sklier der, å mulighet for å kjøpe seg mat og drikke.
Så hyggelig at dere tok dere tid til å gi oss så flott anmeldelse, tusen takk:-)
Håper dere tar turen igjen en annen gang. God høst:-)
Vår 13-åring var veldig fornøyd med skliene og basseng både inne og ute.
Få besøkende da vi var der, kan nok bli trangt om plassen på folksomme dager.
Så hyggelig at dere tok dere tid til å gi oss en anmeldelse, det setter vi pris på.
Håper dere tar turen innom en annen gang.
God høst til hele familien:-)
Badeland er et supert tilbud om været ikke innbyr til skitur. To morsomme sklier og ekstra moro for unger å kunne svømme ut. Egen spa avdeling for voksne. Bra tilrettelagt og gjennomført, som det meste på Hovden.
Beklager sent svar og tusen takk for flott anmeldelse. Det setter vi pris på:-)
God høst ønskes deg og dine:-)