Vi (to personer - den ene i åttiårene) ankom sen ettermiddag uten å ha bestilt på forhånd, og måtte ut med 1300 for et dobbeltrom. Resepsjon og tilstøtende spiserom må ha blitt pusset opp nylig,. Men både i trappen og alle gangarealene på vei til rommet, var gulvmalingen slitt helt ned. Rommet hadde aldri blitt renovert; mørk, ubehandlet panel og malingslitte gulv. Rommet var trangt og smalt, og ikke egnet til å oppholde seg i mer enn når du sover. Verst av alt; køyesenger, noe de ikke hadde opplyst om. Frokostbuffeten var en katastrofe. Alt pålegget var tydeligvis innkjøpt på en vanlig butikk, det var bare en ost (gulost), ett av kjøttpåleggene var blitt surt og dårlig, og kaffen hadde ingen kaffiesmak. Brødet var grovt og veldig godt, men det fantes ingen andre brødtyper enn dette. Ville vi ha speilegg eller omelett, måtte vi (lage og) steke dette selv. I resepsjonen da vi ankom sto en kvinne som ikke kunne svare på noen spørsmål - ikke engang da vi ankom og spurte om de hadde rom ledig. Hun måtte tilkalle en mann fra kontoret rett bak (sjefen?) hver gang, og han var ikke tillitvekkende. Den eneste personen som var vennlig og serviceinnstilt var den ungen mannen som tok seg av frokost og resepsjon neste morgen, Konklusjon; Hold deg langt unna overnatting og frokost på Hovden Fjellstoge.