Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Vio.com
eDreamsUSD 206
Etrip
Anmeldt 4. august 2020

Rommene i tilbygget på Fjellstoga er LATTERLIG små!! Her er det absolutt KUN det aller mest nødvendige: seng, do og dusj. Ingen hyller, bord, nattbord av noe slag til å legge fra seg på. Kun en knøttliten knaggrekke innenfor døra og på badet. Vi kom med to normale kofferter og måtte manøvrere rundt dem når vi gikk til og fra seng/bad. Her er det minimalt med plass rundt senga, og den eneste muligheten for å sette seg ned er på senga. Vårt opphold var i august, jeg ser med gru for meg å bo der vinterstid med våte skiklær og desto mer bagasje.
Gode senger, god mat i restauranten, fin frokost og hyggelig personale.

Romtips: Sørg for å ikke få rom i tilbygget.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Renslighet
Takk, Kjeftesmella
Anmeldt 21. juli 2020

Leide liten leilighet, fantastisk flott, god seng, rent og fint.
Mat; veldig bra frokost buffet, ekstremt bra middag, terningkast 6.
Service personale, veldig imøtekommende og service innstilt.
Frister absolutt til gjentagelse, anbefales på det varmeste.

Takk, joernb67
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Spiste Fjellørret og kjøttkaker. Begge rettene hadde tilbehør som gjorde de til ekstraordinære måltider. Beste vi har smakt! Til dessert panna cotta. Meget god Hyggelig og oppmerksom servitør. Anbefales

Takk, Kjell B
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted med god mat. Hyttene er små og slitt. Vi hadde en 6 manns hytte og der var det ikke mulig å være mer enn 4 personer, ikke dekkstøy eller plass til flere, vær ops på det. Ellers alt bra. Flott natur med masse fine turmuligheter. Hovden sentrum ligge 5 min unna med bil. Der får man alt som trengs, mat, sport, vinmonopol, kafeer etc.

Takk, pers894
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Skulle på oppdrag til Hovden, og bestilte plass her. God pris, fint og praktisk rom. Glimrende service. Veldig hyggelig betjening. Alt praktisk ble ordnet med et smil. God frokost. Sentral beliggenhet. Anbefales

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste alene