“Påske og pizza”
Anmeldelse av Rustico

Rustico
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Hovden
Anmeldt 19. februar 2024

Dette er et sted jeg vil tilbake til, og pizzaen var fantastisk god og unik. Det skulle være Afterski med musikk der på kvelden, som vi ikke fikk mulighet til denne gangen. Men denne påsken kommer vi tilbake og vil på konsert:) Vi gleder oss

Dato for besøk: mars 2023
    • Atmosfære
Takk, Frogner

Anmeldt 10. februar 2024 via mobile enheter

Fikk en fin presentasjon av menyen + en ferdigkomponert meny i forbindelse med valentinsdag. Gikk for denne da denne hadde 3 retter + en velkomstdrink til 495,-
Rettene er fra øverste hylle med solide porsjoner. Vi gikk der fra gode og mette.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, trydolen
Anmeldt 28. desember 2023 via mobile enheter

Stedet og atmosfæren er veldig koselig. Maten var fantastisk og betjeningen veldig på og hyggelige.
Dette er et utrolig løft fra tidligere.
Vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Explorer20529126142
Anmeldt 3. oktober 2023 via mobile enheter

Dette er definitivt det beste spisested på Hovden. Ekteparet som driver dette er henholdsvis fruen fra Italia og mann fra Mexico. Var her flere ganger i vinter som også var fantastisk og maten var basert på ekte hjemmelaget italiensk og meksikansk mat. Nå redet høstferie tid og vi gledet oss til nok et besøk. Restauranten er siden sist totalrenovert og fremstår som koselig og flott og elegant. I dag hadde vi fiskesuppe til hovedrett. Spicy lett kremet suppe med en spicy touch av chilli. Grillede store hvitløksscampi satte en ekstra touch på suppen. Serveres med nydelig crispy tynne focaccia brød. Til dessert hadde vi panacotta med amaretto med crumbles og frukt mousse av mango med sprø vaffel og crumble. Og prisen for det hele får du knapt en hovedrett for andre steder på Hovden. Og sist men ikke minst - servicen - her jobber mann og kone og deres to voksne barn - 🥰. Beste spisested på Hovden 🥰🥰🥰

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, tomH6632HL
Anmeldt 30. juli 2023

For en fantastisk opplevelse. Mat, service og atmosfæren var bare helt suveren. Vi spiste her to ganger under vårt opphold på Hovden, og maten var begge gangene helt super. Fiskesuppa var ubeskrivelig god, og salaten var var kreativ. Det er nesten verdt å besøke Hovden bare for å spise her. Takk for oss, vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: juli 2023
    • Atmosfære
Takk, Regina I

Reisende som så på Rustico, så også på

Har du vært i Rustico? Del dine erfaringer!