Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (65)
Filtrer anmeldelser
65 resultater
Vurdering fra reisende
20
22
17
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
22
17
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 65 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2019

På vei til Sørlandet med småbarn i bilen er dette akkurat passe langt til et stopp med overnatting,før en kjører videre neste dag. Vi kjørte fra Bergen senere enn planlagt men rakk innom badelandet på Hovden før innsjekk på Hovden Resort. Store flotte leiligheter, veldig hyggelig betjening og god frokost. Lekerom i underetasjen til morgenfuglene som er oppe før frokost kl 7. Neste gang kommer vi tilbake med ski i bagasjen. Her likte vi oss!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, natalienms2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TanjaS2721, Resepsjonist på Hovden Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Hei og tusen takk for deres besøk og denne fine omtalen :) Det gleder oss veldig at dere trivdes godt under deres stopp langs veien men mest gleder det oss at dere planlegger att besøke oss på nytt! Vi ser frem til at ønske dere hjertelig velkommen tilbake :) Med vennlig hilsen Madeleine Hovden Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Tusen takk for et særdeles hyggelig opphold. Kom til et oppgradert rom med balkong. Maten var minneverdig god og det kjøkkenet må ha en chef. God service! De ansatte ga oss gjester en god jul med program, mat, pyntingen og ikke minst stemningen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, benves
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TanjaS2721, Resepsjonist på Hovden Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2019

Tusen takk for ditt besøk og din fine omtale! Jul til fjells har blitt et populært alternativ for nye og gamle gjester! Her er det viktig at mat, pynt og stemning er på plass og det gleder oss veldig at du hadde et fint opphold i Julen! Vi håper vi får ønske deg varmt velkommen tilbake! Med vennlig hilsen Madeleine Hovden Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell med nye leiligheter og strålende plassering ved elva og turløyper.
Utlån av trø-gocarter var et stort pluss for ungene.
Betjeningen er trivelig og hjelpsom.
Pizzaen er grei nok, men frokostbuffeten er veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Wanderer789478
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tanja S, resepsjonist på Hovden Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2018

Tusen takk for at du tatt deg tiden å gi oss en omtale! Veldig hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold hos oss! Tråbilene er veldig populære i sommer månedene og har blitt en favoritt hos barna siden vi fikk di :) Håper vi får anledning å ønske dere hjertelig velkommen tilbake ved annen anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig resepsjon, rent og pent, fint område langs elven, super leilighet med køyesenger perfekt for familier! Pent innredet og hadde alt utstyr man trenger.

Fikk ikke sjekket mat tilbudet der, men sikkert bra det også.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Hegeclb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tanja S, Resepsjonist på Hovden Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018

Tusen takk for at du tatt deg tiden å gi oss en omtale! Det gleder oss veldig at du hatt ett godt opphold hos oss og vi håper å få anledning å ønske deg hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Hovden Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2017 via mobile enheter

Stemningsfullt hotell i vakkert vinterlandskap med en resepsjonist som tok oss imot på en svært hyggelig og profesjonell måte. På grunn av at det fortsatt er mellomsesong her i fjellet kjøres hotellet med redusert bemanning og vi måtte lage til frokost selv, noe vi fikk beskjed om i forbindelse med bookingen. Vi fikk vi oppgradert rommet våres til en stor romslig leilighet. I kjøleskapet ventet en innholdsrik frokostpakke med det meste man kunne forvente. Maten i restauranten (fjellørret) smakte nydelig, med spennende smaker. Sjokoladefondant med vaniljeis og kirsebær kronet måltidet.
Grunnen til at det ikke blir toppscore, er at det manglet såpe i dispenser både på toalettet og i dusjen samt at vi ikke fikk TV'en til å virke (tomme batterier i fjernkontrollen). Alt ble imidlertid fikset umiddelbart etter at vi ga beskjed i resepsjonen. Vi er svært fornøyd med oppholdet og kommer gjerne igjen!! Takk for oss!

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, christianrL2677ZE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tanja S, Resepsjonist på Hovden Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2017

Hei Christian,

Først og fremst; tusen takk for den utrolig fine omtalen av vårt vakre vinter Hovden, våre ansatte og maten på hotellet! Det gleder os at høre at dere hadde et flott opphold hos os til tross mellomsesong. Nå er høysesongen rett rundt hjørnet og vi vil holde hotellet døgnåpent med full a la carte meny og frokost buffet. Vi håper vi får muligheten å ønske dere hjertelig velkomne tilbake å vise Hovden fra sitt beste nok en gang! Hilsen oss på Hovden Resort

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser