Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Eidfjord
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
114 resultater
Vurdering fra reisende
82
19
5
1
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
82
19
5
1
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 114 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2019

Vi kom innom for å kjøpe noe å spise og drikke, men vi måtte først innom toalettet før vi bestilte. Damen som jobbet der hang over oss fra sekundet vi gikk inn. Hu var også veldig på at vi ikke fikk gå før vi hadde kjøpt noe. Pga. frekk kundeservice tok vi en brus og dro. Da vi sto og betalte for brusen sa hun «til neste gang er det et offentlig toalett på hjørnet der ute». Veldig dårlig og kommer derfor ikke tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, christinetreff1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2019

Hvis du vil ha fantastisk service, hyggelig personal, rolig atmosfære og enestående god mat så anbefaler jeg sterkt å komme hit.
Hadde viltgryten deres og gelatto, og kan ikke si annet enn at begge var fantastisk gode.
Unn deg selv en tur hit.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Evebelli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingridj744, Owner på Vik Pensjonat og Hytter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2019

Tusen hjertelig takk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Etter en fantastisk tur på kjeåsen, var vi super sulten på god hjemmelaget norsk mat. Maten her var bare helt magisk-og menneskene også. Dette stedet kan vi varmt anbefale av hele vårt hjerte. Vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, EllaDoddi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ingridj744, Owner på Vik Pensjonat og Hytter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2019

Tusen takk og hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Tidligere har sette vært en fast matdestinasjon på vår vei fra Bergen til Oslo, med hjemmelagde kaker og koselig betjening. Nå har det tapt seg mye. Vi spiste fjellørret og villtburger, men begge rettene var smakløse og ganske kjedelige. De hjemmelagde kakene er tatt bort fra menyen. Rene og koselige lokaler. Helt greit, men de kunne gjort det så utrolig mye bedre!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lemurinnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018

Om du befinner deg i Eidfjord så finnes det noen ulike overnattingsmuligheter. Ikke gå for det første og beste. Ikke gå for Vik pensjonat. Jeg ville i alle fall ikke anbefalt det, basert på mine erfaringer med stedet. Se på hvilke muligheter som finnes, eller kjør oppover i fjellet mot Vøringsfossen. Hva gjelder mat finnes det også flere muligheter. Jeg anbefaler ikke å spise på Vik pensjonat. Maten er ikke bedre enn gatekjøkkenet like ved, samtidig som det er mye dyrere. Vik pensjonat fremstår som et slitent sted, men det er først og fremst stemningen der som gjør at jeg ikke på noen måte kan anbefale stedet. Om du er i Eidfjord, finn et sted med god utsikt og god stemning. om du er der for en dag eller flere. Det bør ikke være vanskelig.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Service
Takk, OlaHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser