Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (135)
Filtrer anmeldelser
135 resultater
Vurdering fra reisende
94
24
7
2
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
94
24
7
2
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 135 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi leide hytte på Vik, og var kjempefornøyd! Koselig hytte, super lokalisering midt i sentrum, ved elva. Fint å rusle rundt og gå ned til cruisehavna. Veldig hyggelig vertskap. Gode senger, flott utsikt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 782KariC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var å spiste middag her. En koselig plass med god mat. Verten hjalp oss med å finne ett bord. Maten kom relativt kjapt og det var gode solide porsjoner. Vi bestilte kjøttkaker, reinsdyrkarbonader og pølse m pomfritt til ungene.
Om du er sulten når du er i eller forbi Eidfjord så bør du stoppe her og ta en matbit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Silje281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Spise hamburger her og den var overraskende god! Dersom du er på vei gjennom tettstedet og er sulten, eller bor på stedet vil jeg anbefale å spise her. Betjeningen var også hyggelige og det er gode parkeringsforhold i nærheten.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, hermboy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi spiste middag på Vik Pensjonat etter at en venn hadde tipset oss om at den portugisiske kokken José Tapadejo jobbet der. José har bygget opp L'and Wineyeards i Alentejo til en Michelin-stjerne, og det merkes på kvaliteten på maten på Vik Pensjonat. Fantastisk røklaks, helt nydelig pasta carbonara og en enkel iskule som med jordbærsaus ble en opplevelse i seg selv. Superhyggelig vertskap og veldig god stemning. Det finnes ikke noe bedre sted på strekningen Oslo-Bergen - det er bare å stoppe!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 449lille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2020

Veldig god mat i år også.
Tok laks med mye godt tilbehør. Skal dit igjen. Meget koselig plass.
Betjeningen var veldig hyggelig og omtenksom.
De ga masse god informasjon om maten og tok seg tid til oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Evebelli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser