Vibeke E
Dato for oppholdet: juni 2019
QualityVoringfoss, General ManagerVøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juni 2019
Hei Vibeke!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Kjekt å lese at du var fornøyd med et stort og rent rom, beliggenhet og frokosten vår. Jeg skal videreformidle din tilbakemelding om middag til kjøkkenet. Takk igjen for at du sier fra.

Benytter anledningen til å takke for besøket, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Ønsker deg en fin sommer i vente! :-)

Mvh
Flott beliggenhet
13.5 km fra Vøringfoss Hotel
5.5 km fra Vøringfoss Hotel
12.3 km fra Vøringfoss Hotel
Tre av de mindre campinghyttene
13.5 km fra Vøringfoss Hotel
6.0 km fra Vøringfoss Hotel
5.8 km fra Vøringfoss Hotel
Se flere hoteller i Eidfjord
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Et nydelig hotell beliggende i fantastisk natur. Luftige og romslige rom, gode senger og et flott bad.
God frokost med alt du kan ønske.
God start på dagen å våkne til den nydelige utsikten utover fjorden.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 251vanjac
QualityVoringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Hei Vanja,

Tusen takk for besøket og at du tar deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding på Tripadvisor. Vi setter stor pris på å høre fra deg og hvordan det har vært å være gjest her hos oss.

Glade og fornøyde gjester er det beste vi vet :)

Håper vi ser deg igjen snart!

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Andre besøk i år. Naturen er helt ubeskrivelig og hotellet er gammelt, veldrevet, hyggelig og rent. Gode senger, god mat. Service over det normale.
Flott utgangspunkt for fjelltur.
Wifi bare i resepsjonsområdet . Der er det greie steder å sitte.
Bra med parkering og vi fikk en stikkkontant til ledning til lading av bil.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 880helle
QualityVoringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018

Hei Helle,

Tusen takk for nok et besøk og at du tar deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding på Tripadvisor. Dette setter vi stor pris på og jeg videreformidler din tilbakemelding til mine ansatte. Jeg blir veldig stolt når jeg leser dette:-)

Håper vi ser deg igjen snart!

Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig resepsjonist ved innsjekk. Hadde med oss et lite spedbarn, fikk sitte isolert i restauranten med en veldig hyggelig ung servitør. Vi spiste a la carte og kan anbefale laksen som var saftig og delikat. Rommet vi hadde bestilt var i kategorien suite, litt lite bad, men god plass og fin utsikt.

Takk, EasyTraveller35
QualityVoringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2018

Kjære EasyTraveller,

For en deilig start på uken med en slik tilbakemelding, tusen takk igjen! Jeg skal videreformidle dette til de ansatte:-)

Ønsker dere en fin sommer! :-)

Med vennlig hilsen

Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Etter flere dager på fjell - og sykkelturer var det deilig å overnatte på dette hotellet. Rent og fint og god mat men savnet info på rommet ang hotellet og spisetider. Måtte i resepsjonen å spørre om dette. Info på tv fungerte ikke. Skulle noe trekke ned var det mottagelsen vi fikk da vi kom på ettermiddagen . Resepsjonisten var ikke imøtekommende og ønsket oss heller ikke velkommem. I tillegg var det veldig lytt mellom rommene siden det kun var en ekstra dør inn til naborommet.

1  Takk, Sissel T
QualityVoringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Hei Sissel,

Tusen takk for besøket og for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på Tripadvisor. Dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover. Glad for å høre at mat og utsikt falt i smak.

Informasjon er viktig og normalt ligger det brosjyrer om blant annet hotellet, åpningstider og aktivitetstilbud på alle rom. Vi skal få lagt inn nye med en gang, takk igjen for beskjed.

Det er leit å lese at velkomsten trekker ned. Dette tar vi på alvor og kommer til å ta en runde på dette.

Håer vi ser dere igjen her en dag. Ønsker dere en strålende sommer videre!

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger vakkert til ut mot Hardangerfjorden. Vi fikk et flott rom i 3.etg. med balkong og nydelig utsikt utover fjorden. Det er veldig gode senger, og rommet var godt isolert mot støy fra de andre rommene.
Maten var svært god, der vi fikk laksesmørbrød til lunch, og saftige hamburgere til middag.
Personalet er imøtekommende og smilende.
Dette er et hotell vi virkelig kan anbefale.

1  Takk, Halings

Hei,

Tusen takk for besøket og for at du tar deg tid til å gi oss en så hyggelig tilbakemelding her på Tripadvisor. Dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Jeg kommer til å videresende din tilbakemelding til våre ansatte ved hotellet og jeg vet de kommer til å bli veldig glad for å høre dette.

Håper vi får anledning til å ønske dere velkommen tilbake!

Tor André og Team Vøringfoss