Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 197
USD 169
View deal
SPAR USD 28
Hotels.com
Booking.com
PricelineUSD 197
eDreams
Orbitz.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (380)
Filtrer anmeldelser
380 resultater
Vurdering fra reisende
135
115
80
39
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
135
115
80
39
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 380 anmeldelser
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Super beliggenhet og flott hotell innerst i fjorden. Sørg for p få vindu med utsikt eller til og med balkong. Verdt prisen. Hyggelig betjening og god frokost. Fine uteområder. Litt bråk lørdag natt da det var fest så da måtte vinduet minst lukkes. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityVoringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2020

Hei,

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding, det betyr mye for oss:-)
Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake snart.

Ha en fin sommer!

Mvh
Tor André
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Var akkurat åpnet etter koronastengt og " haltet" vel litt p.g.a det. Men hyggelig betjening og muligheter til uteservering i finværet oppveide mye. Rommet bar imidlertid preg av å ha vært avstengt en stund. Veldig støvete enkelte steder

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityVoringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2020

Kjære kremly,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Skal videreformidle dette til respektive avdelinger, takk igjen for at du sier fra.

Velkommen tilbake når som helst og vi ønsker dere en deilig sommer i vente:-)

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

En utrolig opplevelse på dette hotellet.
Kom til hotellet som var nesten tomt. 10 biler på P plass.
Det var praktfullt vær og ba om rom med utsikt.
Det kunne jeg ikke få fordi jeg hadde bestilt standard rom på Booking.com. Da kan man ikke gi noe ekstra da hotellet hadde betalt 36% fee til dette selskapet.
Så la jeg frem mitt hotell kort med kan ikke få poeng av samme grunn.
Det er artig å oppleve at hotellet rangerer sine gjester i A og B klasse alt etter om de har bestilt på hotellets hjemmeside eller på en annen bookingside.
Det er tydelig at hotellet skjerper seg til å motta sine sommergjester i år

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, erikdC1783ZX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityVoringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2020

Hei Erik,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Leit å lese at du er misfornøyd. Du kan gjerne utdype ved en epost direkte til hotellet så skal jeg se nærmere på det.
Noen misforståelser kan jeg dog rette opp i her. Ingen dager etter åpning har vi hatt færre enn 30 gjester. Kan forsikre deg om at alle våre gjester er like viktig og vi er opptatt av at du som gjest skal få det du har bestilt og betaler for. Oppgradering til større rom ordner vi enkelt over disk ved ledig kapasitet.
Booking.com er en svært viktig samarbeidspartner for oss og de får velfortjent provisjon, noe mer kan vi ikke utdype om våre avtaler.

Velkommen tilbake når som helst og vi ønsker dere en strålende sommer!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019

Hotellet ligger fint til ved fjorden.Innsjekking gikk greit og hyggelig.Bodde to netter.Hotellet er ikke gammelt og rommene trengte i aller høyeste grad oppgradering.Ved bruk av dusj ble nesten hele gulvet fylt av vann,dårlig løsning med kun 1 dør/vegg i dusjen.Frokosten var på gjennomsnittet.Savnet stekte egg og ketchup.Utvalget av brød var heller svært dårlig,er vant til mye bedre enn dette.Middagen var sånn midt på treet,hadde bufe.Ingen vits i å kjøpe rom med utsikt til fjorden,der ligger det cruiseskip hver dag med støy av mange busser og passasjerer.Synes og lite om at busser starter opp motoren kl 0600 på morgenen og lar den stå på tomgang utenfor vinduet (vinduet mått være åpent pga varmen) Hva med miljøet ? Dette skal jo være et miljøhotel.
Fikk et meget uhøflig og lite profesjonelt fra svar fra hotellets direktør da jeg bemerket ting som manglet til frokosten.Har aldri opplevd å få slike sure svar.Opphold her flere ganger???? Det må bli et bestemt NEI !

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, Paul F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityVoringfoss, Daglig leder på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2019

Hei Paul,

Tusen takk for besøket og din tilbakemelding.
Vi skal faktisk i gang med oppgradering av rommene i høst og det gleder vi oss til.
Cruisetrafikken er noe utfordrende for hotellet og våre gjester. Vil samtidig nevne at ingen skip ligger over natten og at det er 288 dager uten skip i det hele tatt:-)
Tomgangskjøring er ikke bra, helt enig. Vi kan ikke bestemme når våre gjester skal reise, men vi skal få dette med på informasjon som guide og sjåfør får ved innsjekk. Takk igjen som påpeker det.
Dine innspill vedrørende maten blir tatt til etterretning.
Beklager at du opplevde mine første svar som du gjorde, det var virkelig ikke meningen.

Velkommen tilbake når som helst!

Med vennlig hilsen
Tor André
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Fin utsikt, god service og fine rom. Fikk et stort rom og det var ingen problem når vi ble en til på tur. Frokosten var sånn helt passe. I Baren var det spill og det var også alkoholfri drinker til barna.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, karis_rlis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityVoringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Hei,

Tusen takk for besøket og en hyggelig tilbakemelding her, det betyr så mye for oss..

Håper vi ser dere igjen en dag, hjertelig velkommen skal dere være!

Ha en deilig sommer videre!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser