Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 167
Vis tilbud
Hotels.com
Expedia.com
USD 167
Vis tilbud
Booking.comUSD 173
Priceline
eDreamsUSD 173
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (394)
Filtrer anmeldelser
394 resultater
Vurdering fra reisende
138
119
83
42
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
119
83
42
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 394 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Omgitt av majestetiske fjell og flotte Hardangerfjorden troner hotellet helt ute ved fjorden. Et flott bygg som inneholder et koselig hotell. Vel innenfor fikk vi en effektiv innsjekk, god informasjon og et stort, fint rom. Trivelige omgivelser med fantastisk utsikt ut mot fjorden.
Trivelig middag og helt grei frokost tross koronarestriksjoner. Restriksjonene gjorde det litt lite effektivt, men betjeningen innsats var stor og skrittellerne gikk nok varme
Et trivelig og fantastisk flott hotell - vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei Roy,

Så utrolig hyggelig å lese, tusen takk! Dette betyr mye for Team Vøringfoss:-)
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake.

God sommer!

Mvh
Tor André
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Vi var på en "Vestlandstur" og besøkte, Stavanger, Bergen og Voss før vårt opphold på Hotel Vøringsfoss. Litt blandet opplevelse fra de andre stedene, men oppholdet i Eidfjord er terningkast seks. Store rom, hyggelig betjening i resepsjon, restaurant og bar og en fantastisk slutt på en uke på Vestlandet. Jeg kommer igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Ståle B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei Ståle! Tusen takk for besøket og en veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på at du tar deg tid til.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning:-)

God sommer!

Mvh
Tor André
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Behagelig og vennlig betjening
God plass på rommene
Ikke kjøleskap/minibar
Air condition er litt tja
Fantastisk beliggenhet
God (corona-) plass i matsal
Frokost: Blir betjent. Har også varm mat (egg, bacon +++)
Buffet: Blir betjent. Litt magert utvalg, MEN maten er ikke varm. Dette er ikke bra synes jeg.
Kaffen smaker såvidt kaffe. Burde hatt tilgang på espresso-maskin i matsal
Gir 4'er pga mat

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei Tore!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Vi tar dette videre med respektive avdelinger, takk igjen for at du sier fra.

Ønsker deg en fin dag! :-)


Med vennlig hilsen

Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Norgesferie med to overnattinger på dette hotellet. Veldig enkelt hotel med enkelt interiør. Ikke noe overdådig. Badet på rommet hadde dusjgardin. Gulvet på rommet hadde vegg til vegg teppe. God seng men ingen telefon på rommet. Beliggenheten er flott helt nede ved kaia der cruisebåter bruker å ligge. Buffeten i restauranten var veldig snever. Kun to middagsretter å velge blant i tillegg til en suppe. Ikke så smakfullt heller. Beklager men min oppfatning er at dette hotellet bør forbedre seg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei Bente,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Leit å lese at du ikke er fornøyd med middagen. Videreformidler dette til kjøkkenet, takk igjen for at du sier fra.


Ha en fin sommer videre!


Med vennlig hilsen

Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotel med fin plassering, og hyggelig personale. Overraskende stort rom med gode senger. Eneste minuset med rommet var at dusjveggen ikke gikk helt til gulvet så det rant endel vann utover.
Bygda: koselig sted. Litt dumt at alt stenger tidlig, for oss som ankom på ettermiddagen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, siljemeretef2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei Silje,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Vår vaktmester skal se på dusjveggen, takk igjen for at du sier fra. Bygda er nok fremdeles preget av covid-19, men nå i juli er det mer eller mindre normale åpningstider:-)

Ønsker deg en fin sommer videre! :-)

Med vennlig hilsen

Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser