Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 166
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreamsUSD 172
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (394)
Filtrer anmeldelser
394 resultater
Vurdering fra reisende
138
119
83
42
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
119
83
42
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 394 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Et idyllisk Hotel som ligger praktfullt til i Eidfjord.
Vi bestilte et superior rom og trodde dette ville være en del bedre enn ett standard rom.
Men dessverre..... her var det kun EN lenestol og et lite bord,
foruten et skrivebord med stol. Men masse ledig gulvplass
Og ingen ekstra puter.
Vi spurte, en forøvrig veldig hyggelig resepsjonist, om hva som var deres definisjon på superior-rom, og fikk til svar at det var kun sjøutsikt som utgjorde forskjellen på rommene?!
Ja,ja, har bodd på en del hotellrom og som regel pleier det ihvertfall å være en sofa og ekstra puter....
Spiste en buffé- meny og den var veldig bra, og med hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, toneschroeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Tone,

Tusen takk for besøket og tilbakemelding her. Gleder meg å høre at du er fornøyd med beliggenhet, mat og betjening:-)
Når det gjelder superior rommene så er de en del større en standard rom og har som du nevner fjordutsikt. Ekstra puter skal det være i skapet på alle rom, beklager at det ikke var det hos dere denne gangen. Jeg har gitt beskjed videre slik at dette blir ordnet.
Møblene er vi igang med å bytte ut og venter fremdeles på en levering av det nye.

Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Flott hotel med fine rom, god mat, og hyggelig serviceinnstilt personell. Hotellet har fantastisk beliggenhet, og et flott utgangspunkt for å utforske Hardanger. Vi skulle gå Dronningstien dagen etter, og nøt god mat og god søvn før turen. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Arve62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Arve!

Tusen takk for besøket og at du tar deg tid til å legge igjen en så hyggelig tilbakemelding etterpå. Dette betyr mye for oss!
Jeg skal videreformidle dette til teamet, takk igjen for at du sier fra.

Håper dere hadde en fin tur på Dronningstien og vi ser dere igjen ved neste anledning:-)

God sommer videre!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Bra rom og god seng. Maten var god, både frokost og middagsbuffet. Personalet var hyggelige og effektive. Dette var et nydelig sted å overnatte på, og vi var så heldige å få rom med utsikt til fjorden. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 911annegrethel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Anne Grete!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Ut ifra din tilbakemelding ser det ut til at du har hatt det fint og kost deg under ditt besøk hos oss, og det synes vi er så hyggelig å høre.

Benytter anledningen til å takke for besøket, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Ønsker deg en fin sommer videre:-)

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

For nesten 2000 kr natten forventet vi en viss standard på rommet. Det var det dessverre ikke. Både rommet og badet var slitent. Det trengs en god oppgradering. Beliggenhet til hotellet var fantastisk. Frokostbuffet var bra. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Helga A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Helga!

Tusen takk for besøket og tilbakemelding her. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med beliggenhet, frokost og betjening:-)
Vi er i gang med renovering av gjesterom og så langt ferdig med 3. etasje. Fortsetter dette arbeidet til høsten.

Håper vi ser dere igjen her hos oss. God sommer videre!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Bodde på dette hotellet 23 juli til 24 juli, hadde bestilt 2 rom. Det ene rommet bra, det andre manglet sengetøy!
Så at den ene madrassen manglet
sengetøy sa ifra i resepsjonen, de sa de skulle ordne det. Senere på kvelden var det ikke ordnet, gikk ned i resepsjonen igjen der de sa at hotellet desverre manglet opp sengetøy!!!, tilbød meg en "enhet i baren" som kompensasjon. Tror virkelig hotellet at det blir bedre hygenie med å tilby litt alkohol?
Med flekkete undemadrass uten laken i disse tider lurer jeg på hvordan hotellet ellers tenker hygenie og renhold?
Hotellet skylde på problemer pga korona, da burde de ikke selge rom med mangler!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, vellek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Sondre,

Takk for besøket og tilbakemelding. Her har vi håndtert en mangel på rom på en veldig dårlig måte og det beklager jeg på det sterkeste. Dette kan vi ikke være bekjent av og vi har allerede tatt en runde, takk igjen for at du sier fra.

Så vil jeg også rette opp i en liten misforståelse. Rommet manglet ikke sengetøy og vi var heller ikke tom for dette. Den ene sengen manglet dog kappelaken som var til rens, noe vi må fra tid til annen. Jeg kan forsikre deg om at vi tar hygiene og renhold på absolutt alvor og vi bruker faktisk lenger tid per rom på vask som følge av corona.

Ønsker dere en flott sommer videre og håper vi ser dere her igjen!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser