Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 176
Hotels.comUSD 170
PricelineUSD 176
eDreamsUSD 175
TravelocityUSD 170
CheapTicketsUSD 170
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (395)
Filtrer anmeldelser
395 resultater
Vurdering fra reisende
139
119
83
42
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
139
119
83
42
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 395 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hotellet var slitt og kunne trengt en oppgradering. Frokost og middag var bra. Ved middagsbuffeten var det merket med hva som var glutenfritt. Ved frokosten var ikke merkingen like bra og endte opp med å måtte spørre betjeningen om hva som var glutenfritt.
Syns det var dårlig service i restauranten både til frokosten og middag. Opplevde det som om personalet var lei av jobben sin. De ble blant annet sure og overgitte når vi kun ønsket vann til middagen og de måtte rydde vekk vinglassene!! Det var ikke et eneste smil å oppdrive i den restauranten. Service i resepsjonen var det derimot ikke noe å si på. Men Ved neste besøk til Eidfjord velger vi heller det koselige familieide hotellet («fjell og fjord»)hvor vi opplevde personalet som veldig imøtekommende og vennlige!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, evasZ1990ZH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei Eva,

Tusen takk for besøket. Veldig leit å lese at du ikke er helt fornøyd med ditt opphold.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre. Send meg gjerne en mail om når du bodde slik at jeg kan se nærmere på noe av dette.

Alle fellesarealer ble totalrenovert for bare 3 år siden og vi får mange gode tilbakemeldinger på det. I år har vi også pusset opp en del gjesterom og fortsetter med det til høsten:-)

Kjekt å høre at dere var fornøyd med våre kolleger "på haugen".

Jeg håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Greit hotell som jeg tilbragte en natt på etter å ha besøkt Vøringsfossen.

Rommet jeg booket het superior. Vil vel påstå at det jeg fikk var et normalt dobbeltrom. Ikke noe spesielt den ene eller andre veien. Rent og pent.

Badet kunne nok snart trenge en oppgradering, men greit. Kunne med fordel ha vært litt sterkere lys.

Spiste buffet på hotellet (middag). Den kunne med fordel ha hatt litt mer spennende varmmat. Når det eneste varme fisken var panert sei da blir man skuffet.

Hotellet ligger idyllisk til ved Hardangerfjorden. Fint området rundt hotellet å spasere på.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, SkedsmoNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Dine innspill blir videreformidlet til respektive avdelinger, takk igjen for at du sier fra.

Benytter anledningen til å takke for besøket, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Veldig koselig hotell, hyggelig betjening. Flott rom, godt luftet og god renhold.

Godt utvalg både i frokost og middags buffeen, god mat.

Litt kaos på grunn av manglende personell, men resepsjonisten håndterte det veldig bra.

Eneste negative var at vannet kom opp sluken på badet da vi tappet badekaret.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, familiepa3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei:-)

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Ut ifra din tilbakemelding ser det ut til at du har hatt det fint og kost deg under ditt besøk hos oss, og det synes vi er så hyggelig å høre.
Avløpet er nå i orden, takk igjen for at du sier fra.

Benytter anledningen til å takke for besøket, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er ikke pusset opp siden slutten av 90-tallet. Møblene er gamle og slitte. Teppegulvet på rommet ser skittent ut.
Frokosten var også begredelig. Tørt brød på en onsdag! Altså det minste jeg forventer er at det er ferskt brød til frokost. Smittevern var det så som så med, og gutten som vasket bordene i frokostsalongen vasket først stoler så bord...
kjipt hotell, styr unna!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 212anen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei,

Tusen takk for besøket og tilbakemelding her. Veldig leit å lese at du ikke er fornøyd etter ditt opphold.
Hotellet åpnet i år 2000. Alle fellesarealer ble total renovert for kun 3 år siden og vi er også godt i gang med renovering av gjesterom.
Smitteverntiltak og rengjøring tar vi på høyeste alvor, men jeg skal ta en runde med servitørene etter din tilbakemelding. Takk for at du sier fra.
Vi serverer nystekte brød hver dag under frokost så jeg vet ikke hva som har skjedd den onsdagen du var her. Send oss gjerne en mail og fortell oss når du bodde slik at jeg kan se nærmere på saken.

Hjertelig velkommen tilbake og vi ønsker deg en strålende sommer videre!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Utsikt fra superior rom. Vel, betal litt ekstra for å nyte utsikt over søppeldunkene? Dessuten , hver gang personalet gikk ut for å røyke, så luktet det røyk på rommet. Seriøst, dere kan ikke mene at det her er superior rom?
Selve rommet var møblert med en seng, 2 stoler og et lite bord. Maten på restauranten var Ok,forholdsvis rimelig buffet. Uansett, ikke verdt å bli kalt for superior rom, og å ta betalt deretter !

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, katjam698
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Quality Voringfoss, General Manager på Quality Hotel Vøringfoss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Katja,

Tusen takk for besøket og tilbakemelding her. Fra et par av våre superior rom vil man se et overbygg over søppeldunker, det er helt riktig. Håper du også la merke til den flotte fjorden og de mektige fjellene som du ser fra det samme rommet:-)
Det er virkelig ikke gøy å høre at det siver røyk inn på rommet og dette vil jeg beklage på det sterkeste. Jeg tar det videre med en gang, takk igjen for at du sier fra.

Varmt velkommen tilbake ved neste anledning!

Mvh
Tor André
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser