Laveste priser for ditt opphold
USD 128
Hotels.comUSD 128
TravelocityUSD 128
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi trengte et «transitt»-opphold, og valgte Eidfjord pga Tesla-supercharger. Enklest å bo på dette hotellet. De ringte oss samme dag for å høre når vi ville ankomme og om vi ønsket middag! Service og mersalg! Veldig hyggelig vertskap med humor. Overrasket oss med liten fruktkurv på rommet siden vi feiret bryllupsdag. Rommene var pent pusset opp.

1  Takk, ViggiLillehammer
Quality Voringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei på dere,

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding her. Det betyr så mye for oss:-)

Håper vi ser dere igjen når det er behov for en ladepause:-)

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hotellet var slitt og kunne trengt en oppgradering. Frokost og middag var bra. Ved middagsbuffeten var det merket med hva som var glutenfritt. Ved frokosten var ikke merkingen like bra og endte opp med å måtte spørre betjeningen om hva som var glutenfritt.
Syns det var dårlig service i restauranten både til frokosten og middag. Opplevde det som om personalet var lei av jobben sin. De ble blant annet sure og overgitte når vi kun ønsket vann til middagen og de måtte rydde vekk vinglassene!! Det var ikke et eneste smil å oppdrive i den restauranten. Service i resepsjonen var det derimot ikke noe å si på. Men Ved neste besøk til Eidfjord velger vi heller det koselige familieide hotellet («fjell og fjord»)hvor vi opplevde personalet som veldig imøtekommende og vennlige!

1  Takk, evasZ1990ZH
Quality Voringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hei Eva,

Tusen takk for besøket. Veldig leit å lese at du ikke er helt fornøyd med ditt opphold.
Vi ønsker at alle våre gjester skal dra fra hotellet med gode opplevelser i kofferten, og vi lover å ta med oss din tilbakemelding videre. Send meg gjerne en mail om når du bodde slik at jeg kan se nærmere på noe av dette.

Alle fellesarealer ble totalrenovert for bare 3 år siden og vi får mange gode tilbakemeldinger på det. I år har vi også pusset opp en del gjesterom og fortsetter med det til høsten:-)

Kjekt å høre at dere var fornøyd med våre kolleger "på haugen".

Jeg håper vi ser deg igjen ved en senere anledning - velkommen tilbake.

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Greit hotell som jeg tilbragte en natt på etter å ha besøkt Vøringsfossen.

Rommet jeg booket het superior. Vil vel påstå at det jeg fikk var et normalt dobbeltrom. Ikke noe spesielt den ene eller andre veien. Rent og pent.

Badet kunne nok snart trenge en oppgradering, men greit. Kunne med fordel ha vært litt sterkere lys.

Spiste buffet på hotellet (middag). Den kunne med fordel ha hatt litt mer spennende varmmat. Når det eneste varme fisken var panert sei da blir man skuffet.

Hotellet ligger idyllisk til ved Hardangerfjorden. Fint området rundt hotellet å spasere på.

2  Takk, SkedsmoNorway

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss, dette er noe vi setter stor pris på da eventuelle kommentarer og synspunkter kan hjelpe oss å bli ennå litt bedre i tiden fremover.

Dine innspill blir videreformidlet til respektive avdelinger, takk igjen for at du sier fra.

Benytter anledningen til å takke for besøket, jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Veldig koselig hotell, hyggelig betjening. Flott rom, godt luftet og god renhold.

Godt utvalg både i frokost og middags buffeen, god mat.

Litt kaos på grunn av manglende personell, men resepsjonisten håndterte det veldig bra.

Eneste negative var at vannet kom opp sluken på badet da vi tappet badekaret.

Takk, familiepa3

Hei:-)

Ut ifra din tilbakemelding ser det ut til at du har hatt det fint og kost deg under ditt besøk hos oss, og det synes vi er så hyggelig å høre.
Avløpet er nå i orden, takk igjen for at du sier fra.

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er ikke pusset opp siden slutten av 90-tallet. Møblene er gamle og slitte. Teppegulvet på rommet ser skittent ut.
Frokosten var også begredelig. Tørt brød på en onsdag! Altså det minste jeg forventer er at det er ferskt brød til frokost. Smittevern var det så som så med, og gutten som vasket bordene i frokostsalongen vasket først stoler så bord...
kjipt hotell, styr unna!

2  Takk, 212anen
Quality Voringfoss, General Manager på Vøringfoss Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei,

Tusen takk for besøket og tilbakemelding her. Veldig leit å lese at du ikke er fornøyd etter ditt opphold.
Hotellet åpnet i år 2000. Alle fellesarealer ble total renovert for kun 3 år siden og vi er også godt i gang med renovering av gjesterom.
Smitteverntiltak og rengjøring tar vi på høyeste alvor, men jeg skal ta en runde med servitørene etter din tilbakemelding. Takk for at du sier fra.
Vi serverer nystekte brød hver dag under frokost så jeg vet ikke hva som har skjedd den onsdagen du var her. Send oss gjerne en mail og fortell oss når du bodde slik at jeg kan se nærmere på saken.

Hjertelig velkommen tilbake og vi ønsker deg en strålende sommer videre!