Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Voringsfossen på
fra USD 774,13
Mer informasjon
fra USD 889,06
Mer informasjon
fra USD 889,06
Mer informasjon
Anmeldelser (565)
Filtrer anmeldelser
565 resultater
Vurdering fra reisende
347
182
27
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
347
182
27
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 565 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har mange ganger tidligere sett på Vøringsfossen fra plassen rett ved veien. I år fikk jeg høre at det var laget ny utsiktsplass på nedsiden av ærverdige Fossli Hotell. Så i år tok vi turen oppom og du verden for en utsikt. Dette var helt spektakulært og her kunne man virkelig kjenne på suget i magen. Dette kan anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Fin opparbeidet plass.
Koselig sted, fine utsiktspunkter. Flere utsiktspunkter gjør at selv ved masse mennesker føltes det ikke «fult».

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Cberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Har alltid hørt om Vøringsfossen, men aldri vært der. Forventningene var vel «en kul foss» og jeg følte vi fikk mye mer enn det. Spenningen ved å gå rundt på de forskjellige utsiktspunkter, som var skikkelig lagt til rette, var stor. Man kjenner virkelig suget i magen og kraften fra fossen. Mye bedre enn forventet. God parkering og fasiliteter.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, arildth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

På vei til Bergen passet det utmerket å dra innom her. Her var det en fin og stor parkering med gode plasser. Toalettene var også fine og ganske nye. Det var noen hundre meter å gå frem til fossen, og denne kunne man allerede se fra parkeringen. Videre var det fine utsiktspunkter som man kunne ta masse fine bilder fra. Her var det langt ned, og masse fin natur. Et must å dra innom dersom man er forbi. Vakkert og idyllisk med norsk natur på sitt beste:)

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, scottlieandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi så fossen ovenifra som var mektig men enda mer vil jeg anbefale stien som går inn til fossen før den lange tunnelen ned til Eidsvik. Da kommer en enda nærmere den kolossale vannføringen og fin tur inn

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser