Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Voringsfossen på
fra USD 771,94
Mer informasjon
fra USD 888,83
Mer informasjon
fra USD 888,83
Mer informasjon
Anmeldelser (565)
Filtrer anmeldelser
565 resultater
Vurdering fra reisende
347
182
27
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
347
182
27
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 565 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom denne fossen og var kjempe heldig med været! Kjempefin foss og jeg anbefaler alle å stoppe her

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vøringfossen er er verdt et besøk enten du er på vei ned fra Hardangervidda eller er på dagstur til Eidfjord. Måbødalen er flott med spennende tunneler i spiral. Den siste tunnelen fører deg direkte til det første stoppestedet for å ta bilder av Vøringsfossen. Pass på manglende sikring! Neste stopp er oppe ved hotellet. Her er det sikring og mye tryggere for folk flest. Her får du enda bedre utsikt.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Etter 2 uker på Norgesferie har vi opplevd svært mange fosser. Vøringsfossen er likevel den mest spektakulære. Virkelig flotte vannfall med mektig natur.
Absolutt verd et besøk!

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har mange ganger tidligere sett på Vøringsfossen fra plassen rett ved veien. I år fikk jeg høre at det var laget ny utsiktsplass på nedsiden av ærverdige Fossli Hotell. Så i år tok vi turen oppom og du verden for en utsikt. Dette var helt spektakulært og her kunne man virkelig kjenne på suget i magen. Dette kan anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Fin opparbeidet plass.
Koselig sted, fine utsiktspunkter. Flere utsiktspunkter gjør at selv ved masse mennesker føltes det ikke «fult».

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Cberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser