Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Voringsfossen på
fra USD 780,84
Mer informasjon
fra USD 871,71
Mer informasjon
fra USD 871,71
Mer informasjon
Anmeldelser (563)
Filtrer anmeldelser
563 resultater
Vurdering fra reisende
345
182
27
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
345
182
27
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 563 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Noe av det som gjør Vøringsfossen så magisk, er omgivelsen og at du kan betrakte den både ovenfra og nedenfra.

Vi begynte nedenfra og fulgte merket, historisk tursti som starter fra øvre tunnelåpning i Måbøtunnelen. En tur som er kort i distanse, men likevel krevende terreng. Men belønningen er fantastisk. Et nydelig skue.

Etter turen drog vi til toppen og fikk nyte utsikten derfra. Det gav skikkelig sug i magen. Her er det godt tilrettelagt for å kunne få se fossen fra flere utsiktspunkter. Vi så også fossetrappen som snart åpner. Den vil nok gi enda mer spennende kriblinger i magen.

Utsiktspunktet er oppgradert de senere år og har god parkeringsplass og toalettanlegg.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Går turen over Hardangervidda, så er Vøringsfossen et MUST! Så vakkert, og allikevel så ekstremt. Suget i magen når man går ut på de (helt trygge) plattformene utenfor kanten og man ser flere hundre meter rett ned i fossen. En høydare mellom Oslo og Bergen! Enkel cafe med ekstremt høye priser. Fine nyere toaletter. Stellebord, handicap og vanlig.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom denne fossen og var kjempe heldig med været! Kjempefin foss og jeg anbefaler alle å stoppe her

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vøringfossen er er verdt et besøk enten du er på vei ned fra Hardangervidda eller er på dagstur til Eidfjord. Måbødalen er flott med spennende tunneler i spiral. Den siste tunnelen fører deg direkte til det første stoppestedet for å ta bilder av Vøringsfossen. Pass på manglende sikring! Neste stopp er oppe ved hotellet. Her er det sikring og mye tryggere for folk flest. Her får du enda bedre utsikt.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Etter 2 uker på Norgesferie har vi opplevd svært mange fosser. Vøringsfossen er likevel den mest spektakulære. Virkelig flotte vannfall med mektig natur.
Absolutt verd et besøk!

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser