Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Privat tur: Heldags rundtur til Hardangerfjord fra Bergen
5

Bestill på forhånd
fra
USD 692,79
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Voringsfossen på
fra USD 692,79
Mer informasjon
fra USD 892,81
Mer informasjon
fra USD 892,81
Mer informasjon
fra USD 892,81
Mer informasjon
Anmeldelser (584)
Filtrer anmeldelser
584 resultater
Vurdering fra reisende
361
185
27
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
361
185
27
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 584 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Flott naturopplevelse. Så fossen fra Fossli. Der har de laget fin sti med utsiktspunkter.

Tror det blir spektakulært når broen over fossen er ferdig nå senere i august.

Anbefaler et stopp her!

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, SkedsmoNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vøringsfossen var utrolig flott! Det var gode parkeringsforhold og toalettene var fine. Det er også fine stier og utsiktsposter, så denne er et must hvis man er i området.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, hermboy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Noe av det som gjør Vøringsfossen så magisk, er omgivelsen og at du kan betrakte den både ovenfra og nedenfra.

Vi begynte nedenfra og fulgte merket, historisk tursti som starter fra øvre tunnelåpning i Måbøtunnelen. En tur som er kort i distanse, men likevel krevende terreng. Men belønningen er fantastisk. Et nydelig skue.

Etter turen drog vi til toppen og fikk nyte utsikten derfra. Det gav skikkelig sug i magen. Her er det godt tilrettelagt for å kunne få se fossen fra flere utsiktspunkter. Vi så også fossetrappen som snart åpner. Den vil nok gi enda mer spennende kriblinger i magen.

Utsiktspunktet er oppgradert de senere år og har god parkeringsplass og toalettanlegg.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Går turen over Hardangervidda, så er Vøringsfossen et MUST! Så vakkert, og allikevel så ekstremt. Suget i magen når man går ut på de (helt trygge) plattformene utenfor kanten og man ser flere hundre meter rett ned i fossen. En høydare mellom Oslo og Bergen! Enkel cafe med ekstremt høye priser. Fine nyere toaletter. Stellebord, handicap og vanlig.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom denne fossen og var kjempe heldig med været! Kjempefin foss og jeg anbefaler alle å stoppe her

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser