Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Vurdering fra reisende
44
48
15
5
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
48
15
5
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 118 anmeldelser
Anmeldt 8. juni 2018

Gammelt erverdig hotell som i stor grad har klart å beholde sitt opprinnelige preg. Enkle rom uten tv, kaffetrakter etc. Usedvanlig gode senger. Lite men fint oppusset bad i "retrofarger". Rent og ryddig rom - det samme gjaldt resten av hotellet. Hyggelig betjening. For oss som liker hoteller holdt i gammel stil var dette helt topp. Middagen vi spiste på hotellet var meget bra.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ole_J2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Et hotell med masse historie, familiedrevet på 4.generasjon. Interiør og møblement i tråd med 60-70 tallet. Nydelig mat i restauranten, gammelt bestikk og sølvkanner med hotell-emblem. Hvite duker og god gammeldags service. Føles på et vis som tiden har stått stille. Gode senger og helt spesiell atmosfære i hotell-gangene. Utsikten tar pusten fra deg.
En perle. Anbefales.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, chkari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017

Et sjarmerende hotell som har tatt vare på den gamle stilen men som har moderne komfort. Hjelpsom betjening. Gode senger og ikkje minst en utsikt som er så majestetisk og spektakulær at det nesten tar pusten fra en. Anbefaler et opphold på gamle ærverdige Fossli Hotell på det aller varmeste.

Romtips: Vi var to voksne og to barn og fikk et familierom med to soverom og fire senger. Veldig bra!
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Turid T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2016

Me var innom restauranten på Fossli hotell for 2. gang i år. Omgjevnadene er berre fantastisk og maten likeså! Nydeleg reinsdyrfilet. Det er ikkje nødvendig å reisa til Negresco i Nice for å få ei flott matoppleving.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Hege02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2016

bygget ca 1880 og har atmosfære fra den tiden -- rent og ordentlig på rommene og flott dagligstue, lakkerte gulv, trappeoppgang og mange gamle gjenstander og bilder fra eldre tider. Litt preg av "gammel storhet" som flere av "de historiske" men må ikke forventes i den klassen.
God og kortreist mat til en grei pris og ikke noe å si på sørvis -- den rumenske damen i resepsjonen var ypperlig representant for huset. Noe byggeaktivitet utenfor for å tilrettelegge adkomsten--

Romtips: Rom med utsikt uten tillegg i prisen og god fosselyd-----
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 141 055
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser