Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (140)
Filtrer anmeldelser
140 resultater
Vurdering fra reisende
51
56
19
5
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
51
56
19
5
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 140 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Maten i restauranten var nydelig. Gode senger. Absolutt verdt et besøk Det er Ike topp moderne, men det er det som gjør det så sjarmerende. Vi kommer gjerne igjen. Vi var her i juli 2019

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, annheidimo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Tilfeldigvis var jeg her en helg , kom tilbake og ble en uke! God mat med lokale råvarer , rett og slett nydelig.Norges beste utsikt , hyggelig betjening. Skjeldent vært på et overnattingssted som har gitt større ro i sjelen, et fantastisk retrointeriør og ekstremt hyggelig service.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Ulf124
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018

Gammelt hotell som har klart å beholde sitt særpreg. Her sitter historien både i og på veggene.Svært gode senger og storslått utsikt. Vi bestilte 3-rettters middag som var svært god. Gammelt bestikk med emblem fra opphavsmannen, kaffen ble servert i sølv-kanner, og utsikten fra spisesalen gjorde måltidet til en helt spesiell opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 921annelise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2018

Valgte å besøke Fossli Hotell som har lang historie med nydelig fjellutsikt. Besøket var for en middag på Hotellets restaurant. Det første som vi møter i døra er et skilt at det koster 10 kroner å bruke toalettet og på andre siden et amatørskilt av menyene som en ikke forventer på et profilert historisk hotell. Disken besto av noen svette kakestykker med fraværende personell, så her var det bare å forlate stedet som tydelig ikke har fokus på gjester.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Renslighet
    • Service
7  Takk, John H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018

Gammelt erverdig hotell som i stor grad har klart å beholde sitt opprinnelige preg. Enkle rom uten tv, kaffetrakter etc. Usedvanlig gode senger. Lite men fint oppusset bad i "retrofarger". Rent og ryddig rom - det samme gjaldt resten av hotellet. Hyggelig betjening. For oss som liker hoteller holdt i gammel stil var dette helt topp. Middagen vi spiste på hotellet var meget bra.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ole_J2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser