Campingplassen ligger idyllisk like ved elven Bjoreia. Ok renhold, stedet er godt vedlikeholdt og holder god standard. Det er også turområder i umiddelbar nærhet. Personalet i resepsjonen er serviceinnstilt og veldig hyggelig. Likte både stedet og plassen veldig godt.
Dessverre blir idyllen brutt av en gravemaskin. Denne starter kl 0710 og holder det gående helt til kl 2100 om kvelden. Denne arbeider helt ved grensen til campingplassen, så det er en underdrivelse å si at denne høres godt. I tillegg samarbeider denne med en dumper, disse kommuniserer via hornet (høres godt). I tillegg er det også andre siden av elven et helikopter som har base (kun 1 dag?) for å fly diverse inn på fjellet. Ikke langvarig, men det overdøver akkurat gravemaskinen.
Litt irriterende at dette ikke ble informert om ved innsjekk.
Dessverre er det også litt langt å gå til sanitærbygg, jeg valgte derfor å hente vann i elven.
Da jeg likte plassen så godt valgte jeg også å gi den en sjanse til på vei hjem over fjellet. Det blir vel bra når de er ferdig med gravingen. Det er lite gjester her, og det forstås godt. Inntil videre anbefales det å kjøre videre. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering