Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 18:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Norsk Natursenter - Hardanger på
fra USD 1 621,52
Mer informasjon
fra USD 8 602,26
Mer informasjon
fra USD 766,78
Mer informasjon
fra USD 932,06
Mer informasjon
Anmeldelser (163)
Filtrer anmeldelser
163 resultater
Vurdering fra reisende
64
58
31
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
64
58
31
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 163 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom senteret akkurat i det de skulle vise wide-screen filmen over Hardanger og vidda. Fin film. Ellers viser det litt historien fra istiden og fremover. Levende fisk i søyleakvare kunne de også by på. Alt var satt opp med lyder og animasjon slik at virkningen skulle bli så naturlig så mulig. Synes de lykkes med det. Betalte kr 160,- pr. voksen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Kundeansvarlig på Norsk Natursenter - Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for fin tilbakemelding, me er glade å høyre at gjestane våre trivast i utstillingane og at senteret klarer å formidle og skape entusiasme for norsk natur, klima og miljø.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi havnet her som et Impulsiv stopp på veien. Lett synlig fra veien. Vi tenkte at vi måtte stoppe for å støtte reiselivsnæringen nå i koronatider. Angret ikke på det! Ingen trengsel og god plass både utenfor og innenfor. Nytt og fint innredet bygg. Kostet kr 160 pr person (voksne) og det var en grei pris. Først fikk vi se en flott panoramafilm. Hyllest til Hardangers natur. Fin opplevelse! Videre «vandret» vi rundt, fordelt på 3 etasjer. Heis mulig. Mange dyr fra norsk natur utstoppet. God og enkel info om ulike ting tilknyttet norsk natur. Kanskje ikke så mye til barn der. I et annet bygg over veien er det en restaurant samt en souvenir butikk. Valgfritt å gå der. Totalt sett så er dette senteret en flott hyllest til Hardanger.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Kundeansvarlig på Norsk Natursenter - Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for at du tok deg tid til å skrive så hyggeleg ord om besøket ditt ved Norsk Natursenter. Me er glade for at det er så mange norske turistar som er flinke på å benytte seg av lokale tilbod og ferierer i eiget land.
Me ynskjer hjarteleg velkomen att!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Natursenteret byr på mye informasjon om norsk natur, klima og jordens utvikling generelt. Restauranten hadde hyggelig bord ute og veldig gid fiskesuppe. Anbefales å dra innom om du er i traktene

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Kundeansvarlig på Norsk Natursenter - Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for hyggeleg tilbakemelding og velkomen att til Norsk Natursenter og Hardangerviddahallen Restaurant!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2019

Flott opplevelse med panoramafilm av Caprino om fosser, fjell og natur i området. Fin utstilling som forklarer utviklingen av naturen fra millioner av år tilbake i tid frem til nå. Jaktsimulator som gjerne må prøves. Kunne ønsket at den var mer avansert og kunne by på flere ulike jakttyper i Norge.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Helge B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Resepsjonssjef på Norsk Natursenter - Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Hei Helge B,

takk for at du tok tida til å skrive denne flotte anmeldelsen.
Det er kjekt å høyre at du hadde ei fin oppleving på Norsk Natursenter og at du spesielt likte jaktsimulatoren. Den har faktisk fleire jakttyper, men ettersom folk kan bli veldig ivrig med å bytte på jakttype måtte vi begrense oss til kun ein. Du er velkomen innom igjen og få prøvd å jakte på andre jakttypar, berre spør oss i resepsjonen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Fin og forseg gjort plass. Var vel ikkje heilt det rette staden for dei to minste me hadde med oss (2 og 7 år). Fekk sjå ein panoramafilm ved ankomst, filmen bar tydleg preg av å være eldre (tippa den var laga på 90tallet). Likevel gav den effektar som fenga sjølv 2 åringen. Brukte ikkje lang tid på senteret, eit heilt ok tidsfordriv.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, CampingPilde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
norsknatursenter, Resepsjonssjef på Norsk Natursenter - Hardanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019

Hei CampingPilde,

takk for at du tok tida til å skrive om opplevinga di på Norsk Natursenter.
Vi gler oss å høyre at sjølv om filmen er komt litt opp i åra, klarer den til å begeistre også dei minste. Om ikkje altfor lenge skal vi oppdatere den, slik vi har oppdatert heile Natursenteret.
Installasjonane blei bygd opp med hjelp av fagfolk og tilrettelagt for heile familien slik at alle skal få ei lærerik og spennande oppleving hos oss, så vi er takknemlig for tilbakemeldingar om det.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser