Jeg ringte for å bestille rom om morningen og ble satt på venteliste pga fullbooket hotell. (Satt meg også opp på venteliste på de andre hotellene da alle var fullbooket)
Ble oppringt 14.00 og fikk beskjed om at de hadde fått en avbestilling og at jeg var først på ventelisten så kunne få rom. EN TIME etterpå ser jeg at jeg dessverre ikke har behov for rommet likevell og ringer dem 15.00 for å avbestille. Personen i telefonen må høre med en annen og jeg kan høre at hun sier «jeg syntes det er litt sent å avbestille nå skal jeg si nei eller?» og jeg får deretter beskjed om at avbestillingsfristen er 14.00 DAGEN FØR. Dette ble jeg IKKE informert om ved bestilling og hadde jeg visst dette så hadde jeg avslått bestillingen og heller håpet at de andre hotellene jeg sto på venteliste på hadde ringt meg opp igjen. (Hotellet rett over veien har feks avbestilling senest 16.00 samme dag) De fleste hotell jeg vet om har avbestillingsfrist samme dag før 16/18 så er elendig service at det ikke blir oppgitt ved bestilling at dem har så elendig avbestillingsvillkår. Fikk beskjed om at dersom jeg ville avbestille så måtte jeg fortsatt betale fullpris på rommet, med mindre de fikk solgt det til noen andre før jeg evt avbestilte. Jeg spurte om de kunne ringe dem som sto på den lange ventelisten de hadde, men det var vanskelig. Jeg måtte håpe på at disse ringte opp selv for å høre om de hadde fått et ledig rom. Det er tydelig her at de håper på en avbestilling slik at de kan selge rommet på nytt og få dobbel fortjeneste på rommet!!
Jeg reiste så til hotellet kl 16 for å høre om de kunne ringe dem på ventelisten. Resepsjonisten gjorde dette og forsto min frustrasjon, men kunne ikke gjøre noe med saken annet en å vente på om noen andre trengte rom. Hun sa at sjefen var veldig vanskelig når det kom til avbestillinger.
Med et hotell som de ansatte sier er overbooket så er det for meg veldig merkelig at de ikke klarer å ta imot en avbestilling så tidlig på dagen. Stakkers den som kommer i kveld og ikke får rom, når det lett kunne vært et ledig....
Sum summarum kommer jeg derfor aldri til å benytte meg av dette hotellet igjen og jeg kommer til å anbefale alle andre pendlere jeg kjenner om å styre laaangt unna dette hotellet!!