Trond O
Oversiktsbilde
54.0 km fra Almaas Hotell Stord
Se flere hoteller i Stord
Anmeldt 26. januar 2024

Ved et opphold i januar 2023 finner vi flere mørke hår i sengen når vi skal legge oss på kvelden. Når vi gav beskjed om dette, ble vi møtt av veldig dårlig kundeservice. Vi ble ikke trodd på selv om vi hadde bilder av hårene.

På grunn av fullbooket over alt på Stord, ble det Almaas hotell igjen nå i januar 2024. Hotellet er som sist, gammelt, urent og ikke lydtett.
Vi trodde at lading av EL-bil var inkludert for gjester da ikke annet var oppgitt ved innsjekk eller skiltet, så vi reiste i fra uviten om at vi skulle ha betalt.

Fredagskveld er et annet reisefølge ringt opp av hotell eier, jeg har 4 tapte anrop, meldinger og ikke minst er svigermor også ringt opp av hotell eier. Svigermor var ikke med på turen, så ikke vet jeg hvordan han fikk tak i nummere hennes og hva han tenkte med å kontakte henne.

Jeg ringer opp med en gang jeg oppdager anropene. Her blir jeg møtt av dårlig kundeservice med beskyldninger om at vi har "stykket" av fra regningen og "latterlig gjort" for at vi ikke forstod at dette måtte vi betale for, tross at jeg beklaget med en gang.

Romtips: Ikke bo her
Dato for oppholdet: januar 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Torborg A
Anmeldt 27. november 2023

Etter å ha ventet i 10 minutter på å bli sjekket inn kom jeg meg på rommet, som var helt ok. Kveldsbuffet består av brødmat, lite utvalg, ingenting varmt, frokost er identisk. Sjekket ut og reiste til arrangement som krevde at telefonen var skrudd på lydløs, sjekker telefonen og finner 3 ubesvarte anrop fra hotellet, ringer tilbake og får høre at jeg har tatt med meg fjernkontrollen til tv...jeg sjekker sekken min om den er blitt med der når jeg pakket klærene, men neida, ingenting. Han, sjefen sjøl, hevder da at de har sjekket rommet 2 ganger, og at jeg må ha den. Jeg sier han må sjekke sengen, og rundt sengen da det var der jeg brukte den. Jeg ringer som avtalt tilbake og får de beskjed om de har funnet den. Må legge til at de og ringte de to andre i reisefølget flere ganger, samt noen andre som hører til på Stord. Det er uholdbar oppførsel å tro at en kunde skulle stjele en fjernkontroll som utgangspunkt i en hendvendelse. Nei, neste gang blir det Stord Hotell rett over gaten, som har den beste frokosten i landet.

Romtips: Bruk Stord Hotell.
Dato for oppholdet: november 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Geir B
Anmeldt 5. november 2022 via mobile enheter

Hyggelig intimt hotell, hyggelig betjening, god frokost og god kvelds. Store rom med behagelige senger. Nær Leirvik sentrum med handleopplevelser og idrettsanlegg. Anbefales på det varmeste. Overnattet 1 natt og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, So V
Anmeldt 7. juni 2022

Rent og pent. Hyggelig personale.
Fin beliggenhet for oss som var på Håndballfestivalen. Utrolig kjip frokost uten eggerøre, bacon og laks, som man forventer på et hotell. Dårlig med lys på rommet. Burde vært knagger på veggen innenfor døren til å henge fra seg yttertøy. Dusjen var en katastrofe. Greit nok med sparedusj, men vinningen går opp i spinningen når man må bruke 10 minutter på å få ut shampooen fra håret pga dårlig stråle.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 677grym
Anmeldt 7. mai 2022

Anbefales ikkje til vennegjenger, unge par eller unge mennesker generelt. Vi ble møtt med advarsler og tilsnakk før vi var ferdig booket inn. Etter fullført volleyball turnering var vi 7 slitne mennesker som ønsket å slappe av før vi skulle spise middag og kose oss på den lokale pubben.

Vi ble forhåndsdømt til å være bråkmakere, og ble fra første stund overvåket. Dette var eit ubehagelig opphold fra start til ende. Vi la igjen en klage dagen etter, og har ikkje hørt noe i ettertid. Resepsjonisten viste seg å også være hotelldirektøren og vi er i sjokk over at slik oppførsel kan komme fra ledelsen.

Hotellet var koselig og frokosten var grei. Men slik vi ble møtt og behandlet gjør at ingen av oss kjem til å booke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, linnmarir