Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig utested”
Anmeldelse av MM Cafe & Bar

MM Cafe & Bar
Vurdert som nr. 14 av 64 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 10 - USD 23
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Byens treffsted nr 1. både på dagtid og kveldstid. Cafe MM er lokalisert på Indre kai i Haugesund med tilhørende stor uterestaurant på kaiplanet. Her treffer du kjentfolk i alle aldre, og vi har alltid noe spennende å tilby av mat og drikke. Sjekk vår store kaffemeny eller vårt brede utvalg av viner. Cafe MM startet i 1997, og er en kontinentalpreget cafe med alle rettigheter. På Cafe MM har vi godt utvalg av småretter og hovedretter. Vi har også DJ hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 22.00 som skaper den gode stemningen. Hos oss kan du også bestille take away!
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Trivelig utested på kaia midt i utelivsgryta. Hyggelig betjening, gode drinker. Fint sted å ta en drink før man spiser et annet sted.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, pegasus2011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (183)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 183 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Var der med flere vennepar på landsering av en hvitvin, Nudo Fantastisk kveld med god mat og god drikke.
Alltid «safe» å gå på MM å treffe venner. God service.

Dato for besøk: august 2018
Takk, jorunnr531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Er du i Haugesund, så er dette stedet. God mat, friskt miljø, mange mennesker, super beliggenhet, enkel mat og mye mat. Enkelt og greit, gå hit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Cato T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Dette er en av de beste plassene på kaien når det gjelder uteliv. Maten er veldig god og de har et stort utvalg innen drikke. Personalet er hyggelig og du får det du bestiller kjapt. God musikk!
Eneste ulempen er at det stort sett alltid er fullt med folk fredag og lørdag, slik at det blir vanskelig å bevege seg inne i lokalet uten at du må bryte deg gjennom!

Dato for besøk: april 2018
Takk, schengscheng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Ypperlig service, OK meny og en livlig plass. Vi møtte ikke mindre enn 3 utdrikningslag mens vi spiste lunsj her så kan ikke klage på stemningen. Maten kommer raskt, ser nydelig ut og smaker godt. Servitøren er oppmerksom og rask.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, UnniLL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MM Cafe & Bar, så også på

 
Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i MM Cafe & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.