God og rask lunsj. Nydelig Skagentoast. Veldig god club sandwich. Store porsjoner. Anbefales absolutt.
8–12 av 192 anmeldelser
Veldig god burger, maten kom imponerande raskt etter vi hadde bestilt, ganske hyggelige priser på mat.
Hyggelig ,blid og rask betjening.En solid og god lunch og grei pris.Fin og sentral beliggenhet ved kanalen.
Her er plassen å gå for å få en god lunsj.Fordelen med MM er at det du bestiller smaker likt hver gang.Ingen overaskelser.Noen av rettene har vært på menyen siden starten.
Vi var to par som skulle slappe av i Haugesund i helgen. Kjørte innom Amadeus Senter, og fant MM der. (PS, finner ikke MM, Amadeus på Trip Adviser, så anmeldelsen kommer her.) Trivelig og hjelpsom betjening, god mat og god plass. Karbonade og speilegg var topp! Kanskje litt tørr hamburger, men rikelig og mettende. Vi bestilte maten samtidig, men betalte hver for oss. Vi som betalte sist trodde vi var blitt glemt, så vi gikk og purret da de andre var ferdig. På samtidig levering kan det scores et poeng ekstra. Derfor tre poeng denne gangen.