Litt tilfeldig havnet vi (familie på 4, m 14-åring/17-åring) på denne sjarmerende og litt annerledes restauranten. Med varierte spiseplasser inne i lokalene, både lunsj-ishe’ og mer middagske, fikk vi et bord som var perfekt for en god middag. Bestilte Kokkens biff, Sommer-burger, blåskjell og kyllingsalaten Fuggel. Burgeren var grei, med spekeskinke og en ost, som var godt. Blåskjell beskrives som «kjempegodt» av 17-åringen, og hadde en spicy touch som var spesielt godt, synes vi andre som smakte. Ifølge 14-åringen var kyllingsalaten god, og kyllingen ikke tørr, og det er visstnok det viktigste. Biffen var et fryd for øyet, servert med rotgrønnsaker, neper, sukkererter og asparges i en smaksrik saus. Mør var den og. Nam!. Med god rødvin ble det kveldens vinner.
Vi gikk gode og mette, glade og fornøyde hjem, og besøker mer enn gjerne Dattera til Lothe neste gang vi er i Haugesund. «Her var det skikkelig koselig!» var 14-åringens oppsummering. Da blir det dagens Fisk, som denne dagen var kveite, og som knepent mistet sin plass på middagsbordet denne kvelden. Det gleder jeg meg til!