Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott dag i klatrepark. Hjelpsomme og trivelige personale . Vi anbefaler!!

Fantastisk opplevelse i klatreparken! Stilig opplegg. Timesvis med morro. Hjelpsomme og trivelige... les mer

Anmeldt 13. august 2022
Kate Elisabeth L
via mobile enheter
Klassetur

Kannik kl 10E hadde et supert døgn på Høyt&Lavt. Kristian og teamet sørget for kul 5-kamp... les mer

Anmeldt 28. september 2019
siws2017
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 11 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (11)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Vurdering fra reisende
9
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
9
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 11 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse i klatreparken! Stilig opplegg. Timesvis med morro. Hjelpsomme og trivelige de som jobber der. Kafé rett i nærheten. Rene toaletter. Vi kommer garantert igjen.
NB! Vi kjørte grundig feil fordi Google Maps viser vei via Hebnes. Men ferje fra Hebnes til Nedstrand går veldig sjelden.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Kate Elisabeth L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2022

Flott klatrepark med lange zipliner gjennom flott natur. Spennende og varierte løyper for store og små! Jeg prøvde alternativ måte å komme over et hinder - ikke anbefalt - 100% min feil. Men da fikk jeg iallefall en ny stivkrampe hos Lege i Nedstrand!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, LarsL23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Kannik kl 10E hadde et supert døgn på Høyt&Lavt. Kristian og teamet sørget for kul 5-kamp, utfordrende klatring, god mat, lavvo og upgrade til glamping for de voksne. Virkelig å anbefale!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, siws2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Supert opplegg og service!!! Så imøtekommende betjening.

Glampingen var absolutt verdt prisen!!!

Alle koste seg i klatreparken - utfordringer på alle nivå.

Anbefales 🌟🌟🌟🌟

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Marianne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Hele familien var storfornøyd med dagen i klatreparken. Veldig god service og kjekke løyper.
Timene fløy.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Klaus Morten Jø... H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser