Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow! En fryd for øye smaksløkene ”
Anmeldelse av Bento Sushi

Bento Sushi
Vurdert som nr. 16 av 64 Restauranter i Haugesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Her kommer man inn i en nydelig restaurant, betjeningen smiler fra øre til øre og ønsker velkommen! Menyen og utvalget er stort mye annerledes enn hva den vanlige "sushi" i gata(Oslo der jeg bor) noe som gjør det gøy ig velge prøve nye ting! Valgte take away, bitene var store, prisen er rimelig! Her anbefaler jeg absolutt alle stoppe innom, enten for et restaurant besøk i fine lokaler, eller take away!!!

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, levl123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 34 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Gode porsjoner til en rimelig pris.
Maten kommer fort, ser og smakes nydelig.
Smilene personal og koslige lokaler.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MariusLL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Er ofte innom denne plassen for å ha meg en god porsjon sushi!
Sushien er alltid fersk, den smaker nydelig og er du på farten er «dagens rett» alltid en klassiker!
Personalet er hyggelig , servicen god og de er veldig kjappe med tilberedning !
Anbefales om du er en sushi elsker!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, schengscheng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vennlig personal og utmerket sushi til en god pris. 30 biter maki til 300 kroner er det absolutt verdt . God variasjon i menyen

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 645livt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Fast kunde her. Best i byn på pris og kvalitet. Absolutt best på take-away, under middels fin restaurant.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, tkoool
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bento Sushi, så også på

 
Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Bento Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.