Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza men....”
Anmeldelse av Il Forno Amanda

Il Forno Amanda
Vurdert som nr. 46 av 63 Restauranter i Haugesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Var lite folk og bestilte pizza. Ventet en halvtime og spurte hvordan det lå an, kokken beklaget men hadde så mye å gjøre. Var flere som etterlyste maten. Burde vært 2 kokker i steden for 2 som ryddet. Pizza pepperoni var meget god. Brus (4) koster like mye som maten 80kr for ett lite glass

Dato for besøk: juni 2021
Takk, JonIngeN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 6 anmeldelser

Anmeldt 30. desember 2020

Hyggelig betjening med god mat. Fyren vasket noe av verktøyet sitt før mattilberedelse og det satte vi pris på.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Adil S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2020

En grei plass å legge turen innom for lunsj eller en rask middag etter jobb, da gjerne i kombinasjon med en handletur på senteret. Maten var grei, men vi fikk kun en porsjon, ikke 2 som vi hadde bestilt og betalt for. Ble ordnet opp, men sitter igjen med et litt dårlig inntrykk når de ikke klarer å levere 2 like retter på en gang og en må sitte 15 min ekstra å vente mens den andre spiser opp første porsjonen.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jakobg470
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Helt gjenomsnittelig kvalitet på min middag. Jeg ble svært negativt overrasket nå jeg så betjening tørke av bord og stoler, disk og bestkkbord med samme klut. Her trengs opplæring i renhold og hygiene! Med så lite bevissthet, kan man lure litt på hvordan det står til på kjøkkenet ellers....

Dato for besøk: februar 2020
Takk, OddB316
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2019

Maten fra begge kafeene er god. Det som ikke er bra er at de to kafeene har felles meny. Men noe av maten må bestilles og betales i en disk og resten fra en annen disk. Dette fører til rot for en gruppe som ikke er kjent vil ha ulik mat fra menyen

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 999 999 999 998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Il Forno Amanda, så også på

 

Har du vært i Il Forno Amanda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.