“ Bra burger!”
Anmeldelse av Oxe Burger

Oxe Burger
Vurdert som nr. 1 av 110 Restauranter i Haugesund
Anmeldt 23. mai 2019 via mobile enheter

Her får man en velsmakende burger.
Jeg som liker kjøttet god stekt kan ikke klage, men vi ble aldri spurt om hvordan vi ville ha det, så er du en «medium eller lite stekt» type bør du si fra?
Kanskje sært å reagere på det, men servitøren snakket kun engelsk. Dette er en bagatell, og kanskje tilfeldig denne kvelden men greit å være obs på.
Prisen; 250kr for burger m/ søtpotet fries og en brus.. ( f.eks) For meg var det innafor.

Ellers var det rent og pent, servitøren var hyggelig og maten kom fort.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, absde

Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og det er veldig god burger og super lekre chili cheese fries. Eneste som teller ned er «bestill/betal i kassen før servering». For meg hadde det blitt mersalg med skikkelig servering. Men jeg kommer gjerne tilbake for maten.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, reklamemannen
Anmeldt 26. mars 2019 via mobile enheter

Var her en kveld med gode venner og spiste en utrolig god vegetariansk burger. Denne ble jeg anbefalt! Maten var utrolig god og smaksrik. Det var ingenting å utsette på maten eller betjeningen ! Anbefales på det sterkeste!
Prøv fjerne en variant med kjøtt også.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, schengscheng
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Har en enkel meny med få retter, men alle av god kvalitet. Alle restauranter har for tiden burger på menyen (med vekslende hell).
På Oxe leverte de det av beste type; kvernet kjøtt, glasert løk, god ost, balansert mayo. Servert med perfekt enkelhet. Anbefaler pommes fristes m ost/chilli.

Lun cafestil. God ølmeny. Trivelig betjening.
God opplevelse en onsdag ettermiddag. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Tengs
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en burger og en biff. Begge deler smakte godt, og kom forholdsvis raskt. Ikke plass til så mange, så det var en stille og rolig atmosfære. Det eneste som «forstyrret» var en del trafikk mht folk som hentet mat (take away). Alt i alt var vi fornøyde med vårt besøk.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Marianne B

Reisende som så på Oxe Burger, så også på

Haugesund, Rogaland

Har du vært i Oxe Burger? Del dine erfaringer!