Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himmel på jord. ”
Anmeldelse av Oxe Burger

Oxe Burger
Vurdert som nr. 4 av 62 Restauranter i Haugesund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Alt lå til rette for at det skulle bli katastrofe.
Nettsiden, Facebook og Google hadde ulike åpningstider. Ingen av de stemte med realiteten eller det som sto på døren.

Servitøren kunne lite om ølet (nei, IPA og Blonde er ikke veldig like) og hadde ikke full kontroll.
Bestilte burgere med enkle modifikasjoner og fikk feil på begge burgerene.

Gav beskjed og det ble ordnet opp i (bare litt feil på burger nr 2).

Men! FOR EN SMAK! Disse kyrene har blitt fôret opp på regnbuer før de har blitt slaktet med kjærlighet i paradis, før de nådde grillen og servert brennvarme.

Dette er burgeren jeg kommer til å drømme om når jeg er sulten, flere år senere.
Takk for oss, gleder meg til vi er i Haugesund igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ingrid T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (85)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 85 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

OXO burger leverte! Liten og travel burger restaurant i Haugesund sentrum. Kjapp og hyggelig service. Og burgeren smakte herlig. Fornuftige priser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Q9048MAjohns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk burger og fries!! Veldige hyggelige servitører! ❤️ i hjertet av Haugesund - anbefales på det varmeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annesselbekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en av de beste burgerne vi har smaktMå prøves hvis du er i Haugesund Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, S2672SArogerd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2020

Er du glad i burger, er dette plassen å besøke. Fantastisk burger, super søtpotet fries og topp betjening.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, OJMaroe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Oxe Burger, så også på

 
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Oxe Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din